PRIPREMITE KESU ZA POVRAĆANJE: Miona shvatila da se Aneli neredovno tušira, na sopstvenoj koži osetila njen SMRAD!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović se požalila na Anelin neprijatan miris.

PRIPREMITE KESU ZA POVRAĆANJE: Miona shvatila da se Aneli neredovno tušira, na sopstvenoj koži osetila njen SMRAD!

Foto: instagram.com/printscreen

Utorak u rijaliti šou-programu "Elita" obećava nezaboravno veče, a na velelepno imanje u Šimanocima stigla je poznata muzička zvezda, Sloba Vasić.

Učesnici su se fenomenalno proveli uz muziku i alkohol, a mnogi odnosi su se upravo sinoć iskristalisali. Naime, Aneli Ahmić je u jednom momentu prišla prijateljici, Mioni Jovanović, kako bi se proveselila sa njom i zapevala, a kako ju je zagrlila, Jovanovićeva je osetila neprijatan miris, na koji se odmah požalila.

Čim je Aneli okrenula leđa i udaljila se, Miona je prokomentarisala kako joj je Anelin "smrad" ostao na ruci, što je sve prisutne zgrozilo, kao i kompletnu publiku najgledanijeg rijalitija. 

- Moram da ti kažem nešto... Neko me je zagrlio i sve mi usmrdeo ovde... Ali ne mogu da ti kažem ko - prepričala je Miona Ša.

 

 

Komentari ispod ovog snimka su se nizali, a mnogi su doveli u pitanje Anelinu higijenu, s obzirom da se i ranije spekulisalo o njenom neredovnom tuširanju. Ipak, drugi su smatrali da ovo ipak nije bilo u redu sa Mionine strane, jer su prijateljice i Ahmićeva je bila uz nju u najtežim trenucima.

Miona se, najpre, požalila Marku Đedoviću, a kasnije sve ispričala Nenadu Aleksiću Ša. Gledaoci su izrazili želju da ovu scenu vide u emisiji "Gledanje snimaka", kako bi Aneli shvatila da joj Miona ipak nije prijateljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

20.03.2024 20:51

Janjus je verovatno zapusen nos