ASMIN DOŠAO PO ĆERKU, ANELINA SESTRA BLOKIRALA SVE PRILAZE: Haos u Sarajevu, Durdžić spreman na sve da vidi Noru!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić otkriva kako Nora ispašta zbog odluka Site Ahmić, Aneline sestre.

ASMIN DOŠAO PO ĆERKU, ANELINA SESTRA BLOKIRALA SVE PRILAZE: Haos u Sarajevu, Durdžić spreman na sve da vidi Noru!

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Asmin Durdžić, bivši partner takmičarke rijaliti šou-programa "Elita" Aneli Ahmić, obavestio je javnost o navodnim pretnjama koje je dobio od supruga njene sestre Site Ahmić. Kako je ispričao na Instagramu, Sitin suprug želi da ga "raskomada u Sarajevu", kao i da će sve to snimiti.

- Sinoć je Sitin muž rekao da mi j... mater i da dođem u Sarajevo da me raskomada i da pobedem oca, da i njega raskomada i da će snimiti to sve. Okej - napisao je Asmin na svom storiju.

Asmin je stigao u Sarajevo, odakle se oglasio, pa obelodanio prepiske sa Sitinim suprugom, Nikicom, koji se, sudeći po prepiskama i dokazima, nije pojavio, već izbegao susret sa Durdžićem. Međutim, to nije sve.

Republika

Foto: printscreen/facebook, tiktok.com/printscreen

Asmin Durdžić i Sita Ahmić

 

Kako Asmin tvrdi na svom Instagram storiju, on je došao po ćerku Noru, koju je želeo da odvede u šoping, ali je Anelina sestra to zabranila i nije mu dozvolila ni da je vidi:

- Sita već 7 meseci priča da ne smem u Bosnu, da ne smem da dođem u Sarajevo. Bio sam, poslao sam lokaciju, niko nije došao. Rođak Arman je zvao Jasnu da uzmemo Noru, da provedem sa Norom 3, 4 sata i da je vodim u šoping, Jasna je htela da da Noru, ali Sita je psovala Jasni sve živo i ugasila telefon. Samo da bi lečila svoje komplekse i da manipuliše narodom, Nora ispašta i nije mogla sa mnom provesti dan. Toliko o tome kakve ja ona osoba - napisao je Asmin putem svog Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading