POTRESNA PORUKA RODITELJIMA UBIJENE DANKE ILIĆ: Asmin Durdžić plače kao kiša, traži odgovor na KLJUČNO PITANJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić se oglasio, nakon što je saznao za ubistvo Danke Ilić.

POTRESNA PORUKA RODITELJIMA UBIJENE DANKE ILIĆ: Asmin Durdžić plače kao kiša, traži odgovor na KLJUČNO PITANJE!

Foto: Facebook

Policija je uhapsila S.J. (50) i D.D. (50) iz Bora pod sumnjom da su u vezi sa ubistvom male Danke Ilić. Obojica osumnjičenih su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, dok je u toku pretraga terena u nadi da će telo devojčice biti pronađeno.

Ova tužna vest je uzburkala javnost, a gotovo kompletna estrada se oglasila na ovu temu, izjavila saučešće ožalošćenoj porodici, pa prokomentarisala monstrume, koji su, kako se pretpostavlja, učinili ovo.

Između ostalog, Asmin Durdžić se osvrnuo na ovu tragediju, koja ga je potpuno uništila. Vest o ubijenoj Danki Ilić ga je rasplakala, pa je osetio potrebu da kaže koliko ga je povredila činjenica da na ovom svetu postoje monstrumi, koji su bili u stanju da oduzmu život jednoj dvogodišnjoj devojčici i o tome danima ćutali:

 Prvi put u životu sam pustio suze dok sam čitao vesti. Kakav monstrum treba da budeš da tako nešto uradiš. Pile malo, da ti dragi Bog podari večni Raj, a roditeljima mnogo snage da ih ne slomi bol i tuga - napisao je Asmin Durdžić putem svog Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić o ubistvu Danke Ilić

Takođe se oglasila i Sita Ahmić, koja je, kao majka, posebno strašno doživela vest o ubistvu Danke, za kojom se tragalo čak deset dana:

- Danka, mišu mali - napisala je Sita putem svog Instagram profila, uz emotikon slomljenog srca.

Republika

Foto: Instagram.com

Sita Ahmić o ubistvu Danke Ilić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading