MAJA MARINKOVIĆ RAZVALILA MIONU: Doživela MORALNO DNO uživo u emisiji, pa dobila po nosu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković sasula Mioni Jovanović sve u lice.

MAJA MARINKOVIĆ RAZVALILA MIONU: Doživela MORALNO DNO uživo u emisiji, pa dobila po nosu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je porodični sastanak u rijalitiju ,,Elita 7" na kom takmičari treba da izaberu najozlojeđeniju osobu među njima. Svi su čekali da čuju stav i izbor Maje Marinković. Starleta je ustala za crnim stolom i ušla u sukob sa Mionom Jovanović, koju je izabrala za ovu anketu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 

Miona joj nije prećutala, te joj je odmah udarila kontru i izabrala nju, pa navela svoj razlog za to. 

- Miona je jedno veliko zlo. Ona je najozlojađenija osoba. Pokušavaš da zlo ispolajvaš na druge ljude, sinoć si mene htela da poniziš, ružno je to što si iznela o bivšem partneru, sve najgore mislim o njoj - kazala je Maja.

- Maja je najozlojađenija. Niko je nije prihvatio kao devojku. Svima je bila prolazna faza. Ona je imala u prošlosti muškarce koji su imali decu, porodicu i partnerke. Jako je zlo - kazala je Miona.

- Tako je, damo pokaži kakva si - dodala je Maja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

- Anđela. Ona je pokazala prema svojoj porodici kakva je - kazala je Anita.

- Mislim da je to Aneli. Ona je pokazala prema bivšem suprugu ovakve odlike - kazao je Janjuš.

- Ovde su Bebica i Ivan pokazali identičnu olojojeđenos. Nikakvi su roditelji, a ni bivši muževi. Puni su gneva, a možda u tome prednjači Ivan. Odvrati su i prepuni zla, pržnje i svih najgorih odlika - istakla je Žana.

- Meni su Ivan i Jelena isto kao i Alibaba i Stanija. Samo što oni ovde rade Miljan ono što bi meni Alibaba da je ovde - kazala je Aneli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
www

06.04.2024 18:43

kaze se OZLOJEĐENOST a ne OZLOJAĐENOST, ozlojeđen čovek, pun zlobnih komentara, zlobnih postupaka, obuzet zlom, zlo ga jede, otuda ozlojeđen pun jeda i gorčine u sebi.

xx

06.04.2024 18:51

upravo je Maja ozlojedjena osoba, puna jeda prema bivsim partnerima pa istresa zlo na njihove partnerke, nema lepu rec ni za koga, svoja nedela zamera svima a sebi opravdava, ozlojedjena jer je svima samo recka niko je ne postuje i ne zeli za ozbiljnu vezu ona to ne moze da podnese i zato je ozlojedjena puna besa i zla. Ozlojedjen je Ivan Marinkovic nema ni za koga lepu rec, svakoma nadje manu, vredja gnusno ljude jer se tako oslobadja svog zla i jeda svoje ozlojedjensti zbog sopstvenih gresaka. Ozlojedjen i je i Janjus jer je cinik koji ne voli ljude a ponizavanje prikriva kao sarkazmom mada to nije sarkazam nego pakost neobrazovanog coveka koji tako izbacuje svoju ozlojedjenost.