CAREV EMOTIVNI SUSRET SA ĆERKOM RASPLAKAO ALEKSANDRU: Nije mogla ni da zamisli šta će se dogoditi, sve procurilo u javnost!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i Filip Car ponovo su zajedno, a bivši zadrugar jedva je dočekao da vidi svoju ćerku.

CAREV EMOTIVNI SUSRET SA ĆERKOM RASPLAKAO ALEKSANDRU: Nije mogla ni da zamisli šta će se dogoditi, sve procurilo u javnost!

Foto: instagram.com/pink printscreen

Pobednica šeste sezone "Zadruge", popularna rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić, 17. aprila donela je na svet ćerkicu Leonu, koju je dobila sa partnerom Filipom Carem. Novopečena mama je nedavno podelila fotografije i otkrila kako provodi dane sa svojom naslednicom, a sada se ponovo oglasila i podelila Filipovu fotografiju sa ćerkom.

Podsetimo, Car je, nakon Aleksandrinog porođaja, ponovo otišao za Crikvenicu, dok je ona ostala u Beogradu, a sada su napokon zajedno, što je obradovalo oboje. Filip je jedva dočekao da drži naslednicu u naručju, dok je Nikolićeva uživala u svakom zajedničkom trenutku.

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Filip Car

 

Podsetimo, bivši zadrugar Filip Car nedavno je postao otac, ali sada se našao u centru pažnje zbog prijave koju je dobio na Instagramu. On je na društvenim mrežama podelio sliku prijave, kojom mu je nagovešteno da mu je profil "ograničen na 7 dana". Car je izrazio frustraciju povodom ovog događaja, navodeći da je prijavljen nakon što je reagovao na uvrede pojedinaca.

Nakon što je objavio informaciju o prijavi na Instagramu, mnogi pratioci su pružili podršku Filipu, dok su drugi izrazili svoje mišljenje o celokupnoj situaciji. Ovo je samo jedan od primera kako se društvene mreže koriste za izražavanje emocija i sukoba, a Filipova otvorenost pokazuje koliko je izložen javnosti i njenim reakcijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
nina

15.05.2024 11:04

Ovo je u BGD... NE U HR.

Verona

15.05.2024 13:36

Suspendovan na Instagramu pa našao vremena da svrati kod ćerke. Dirljivo.