CAR UHVAĆEN U LUDOM NOĆNOM PROVODU U BEOGRADU: Došao zbog Aleksandre i ćerke, pa nastavio po starom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je Aleksandra Nikolić čuvala devojčicu, Filip Car se provodio u Beogradu.

CAR UHVAĆEN U LUDOM NOĆNOM PROVODU U BEOGRADU: Došao zbog Aleksandre i ćerke, pa nastavio po starom!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, TV Pink/printscreen

Aleksandra Nikolić i Filip Car su pre mesec dana postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Leona. Nakon porođaja carskim rezom, mama i beba su se uspešno oporavile, a sada je Filip stigao u posetu njihovom domu u Beogradu. Međutim, nedavna objava na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju javnosti.

Filip je nedavno na svom Instagram profilu podelio snimak iz automobila koji je, kako se čini, nastao usred noći na beogradskom mostu Gazela. Ova objava izazvala je različite reakcije među fanovima, koji su pretpostavljali da je Filip možda bio u noćnom provodu dok je Aleks ostala kod kuće sa bebom. Ova neobična situacija izazvala je brojne komentare i spekulacije, ali se Filip za sada nije oglašavao povodom ove objave.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car

 

Aleksandra je nedavno otkrila da će u početku, dok beba ne stasa, one dve biti u njenom stanu u Beogradu, a potom planiraju da se presele u Crikvenicu kod Filipa. Ovo selidba je izazvala interesovanje javnosti, a fanovi sa nestrpljenjem iščekuju nove detalje o njihovom životu u novom mestu.

I dok je Filip posetio svoju mezimicu u Beogradu, objavljivao je slike i snimke sa svojim fanovima na društvenim mrežama. Sa druge strane, Aleksandra se pohvalila frizuricom koju je Filip napravio svojoj jednomesečnoj ćerkici. Njihove objave redovno prate hiljade obožavalaca, koji sa nestrpljenjem prate svaki korak ove mlade porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading