HITNO SAOPŠTENJE KAČAVENDINIH BLIŽNJIH: Oglašavanje nakon HAOSA sa Ivanom Marinkovićem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja drugarica učesnice "Elite" razvezala jezik!

HITNO SAOPŠTENJE KAČAVENDINIH BLIŽNJIH: Oglašavanje nakon HAOSA sa Ivanom Marinkovićem!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

Milena Kačavenda i Ivan Marinković ratuju mesecima, a sinoć je sukob eskalirao u emisiji "Gledanje snimaka". Sada se oglasila Tanja, Kačavendina najbolja drugarica, koja je porkomentarisala novonastalu situaciju.

Tanja se osvrnula na to što je Ivan uvredio Milenu na račun njenih godina, a od nje je mlađi svega tri godine.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Kačavende i Marinkovića

- Milena nije baba, ona je u najboljim godinama. Ja imam pedeset šest godina i ne osećam se kao baba. Žena je vitalna, trenira, moderna je i biće baka kada dobije unučiće. Takvo potenciranje kao da ima osamdeset godina je jako ružno - istakla je Tanja.

Milenina durgarica se potom osvrnula na Marinkovićeve tvrdnje da Kačavenda oponaša Zoricu Marković tokom svojih izlaganja.

- Milena Kačavenda ne može nikoga da glumi. Žao mi je jer ne može da dođe do izražaja i svoju duhovitost stavi u prvi plan. Mi, njeni prijatelji znamo koliki je prijatelj, kakve vrednosti poseduje, a u prilog tome ide da sam joj čuvala majku tri meseca, učestvovala oko organizacije sahrane, a to govori koliki je ona čovek. Zahvalnost prem Mileni kao čoveku je velika. Sigurno ne bih bila prijatelj lošoj osobi. Što se tiče Ivana, ja mu želim najbolje, kao i Jeleni, ali mislim da on na Milenu gleda kao konkurenciju. Ružno je generalno kad jedni drugima upućuju ružne reči. Ivan je mogao u Mileni da ima velikog prijatelja, ali to nije želeo. Pokušava na sve moguće načine da je sroza. Boravila sam nedavno u Crnoj Gori, ljudi koji ne znaju da smo prijateljice tokom komentarisanja rijalitija govore da im je Milena najzanimljivija. Ona je kao osoba jako harizmatična. Što se tiče Ivana i Jelene, ne želim im ništa loše, ali Milena je veliki čovek i to zna svako ko je poznaje. Prava domaćica, gospođa, žena koja voli decu. Ona uvek iskoristi priliku da pozdravi i moju decu - zaključila je Tanja za "Pink.rs".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading