MILJANA PROLUPALA PRED ZOLIN ULAZAK U ELITU: Zaskočila Darijana i na silu pokušavala da ga POLJUBI, bivšem spremila PAKLENI DOČEK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva se sprema za suočavanje sa bivšim!

MILJANA PROLUPALA PRED ZOLIN ULAZAK U ELITU: Zaskočila Darijana i na silu pokušavala da ga POLJUBI, bivšem spremila PAKLENI DOČEK!

Foto: TV Pink/printscreen

Darijan Radomirović

Veliki šef pripremio je za večeras veliko iznenađnje za gledaoce, kao i učesnike rijalitija ''Elita''. Naime, večeras se pored ''Pitanja novinara'' u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima održava i ''Vanredno ubacivanje''.

Bela kuća od večeras postaje bogatija za jednog člana, a nema sumnje da će to biti ogromno iznenađenje za sve, kao i da u rijalitiju više ništa neće biti isto.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zola i Miljana Kulić

Podsetimo, Miljana Kulić doživela je nervni slom sinoć, kada je u kući čula informaciju da se njen bivši izabranik, diskvalifikovani Lazar Čolić Zola, vraća u Elitu, pa su mnogi pretpostavili da je upravo on taj, koji će se večeras naći u studiju, a kasnije i u Beloj kući.

Izgleda da je Kulićeva odlučila da pripremi teren za Zolin ulazak, pa je prišla bivpem parnteru Darijanu Radomiroviću u pušionici i na sve moguće načine pokušavala da se pomiri sa njim, kako bi po svemu sudeći mogla Čolića da napravi ljubomornim čim se pojavi na vratila Bele kuće. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana pokušava da poljubi Darijana

Zola je nedavno, putem svog Instagram profila, podelio fotografiju iz Beograda, a ispod se pojavila poruka na temu njegovog povratka u rijaliti. Njegovi fanovi željno iščekuju Zolin povratak na velelepno imanje u Šimanovcima, pa su mu poručili da se što pre vrati, jer ga Miljana jedva čeka i svakodnevno spominje:

- Zola, mi koji te volimo, sa nestrpljenjem očekujemo tvoj povratak, ne razmišljaj više, nego ulazi. Milja je već izgubila nadu da ćeš ući, zato ulazi što pre, da ona ne bi izašla! Nema tamo boljih od vas - glasio je komentar ispod ove Zoline fotografije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kraki

17.05.2024 22:39

Muljana naskace na svakog muskarca u Eliti, sta li radi kad nije u Eliti?