VRELE AKCIJE NA DVA FRONTA U ELITI: Miona i Ša udarili po GASU, a ovaj bivši par zavšio je pod JORGANOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starstvena noć na imanju u Šimanovcima!

VRELE AKCIJE NA DVA FRONTA U ELITI: Miona i Ša udarili po GASU, a ovaj bivši par zavšio je pod JORGANOM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga 7 Elita

Sinoć je u rijalitiju "Elita" nakon emisije došlo do dve vrele akcije u spavaćoj sobi. Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su odlučili da se prepuste strastima ispod jorgana, a po pomeranju jorgana može da se posumnja da su bili intimni, iako oni tvrde da nisu imali vrelu akciju. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Vrela akcija na dva fronta u Eliti

Pored njih Miljana Kulić odlučila je da pruži još jendu šansu bivšem dečku, Lazaru Čoliću Zoli, koji se sinoć vratio u "Elitu". Oni su takođe završili pod jorganom, a mnoge zanima kako će se njihov odnos odvijati. 

Inače, on je pre ulaska u studiju govorio o njihovom odnosu i problemima iz Beča. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Prvi susret Miljane i Zole

- Bilo je sve divno i krasno i jedno jutro se probudila i rekla da želi da krene drugim putem i da će se zaposliti na jednom mestu i kao ja nju ne interesujem više . To mi je bio prvi put da su me i njeni roditelji podržali i eto jedno jutro je odlučila da to više ne želi. Rekla je da će se zaposliti kao konobarica i da ima iskustva, tako da je uzela taksi i ja joj pomogao da ubaci stvari u gepek i onda mi je rekla gotovo. Međutim, prođe jedan dan kad oko šest ujutru čujem neko lupa na vrata, imao sam osećaj kao da sanjam i nisam znao šta da radim u tim momentima, ono se nigde više ne rađa nego u Nišu. Želela je da opet uspostavimo kontakt i verovatno je shvatila da joj je bolji život sa mnom bez obzira i što ima iskustva - rekao je Zola.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading