STANISLAV RASKINUO SA MAJOM, ONA NAPRAVILA HAOS: Sprema mu se PAKAO kroz koji je prošao svaki njen momak! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni par iz Elite ne može da prevaziđe probleme koji su se nagomilali!

STANISLAV RASKINUO SA MAJOM, ONA NAPRAVILA HAOS: Sprema mu se PAKAO kroz koji je prošao svaki njen momak! (VIDEO)

Foto: tv pink printscreen/društvene mreže

Stanislav Korfak i Maja Marinković poslednjih nekoliko dana imaju žestoke svađe, zbog čestitke koja je stigla za Vaskrds od njegove ćerke u kojem mu je jako zamerila što je sa njom imao vrele akcije. Publika je primetila da MMA borac polako gubi živce i da njegove reakcije uopšte nisu kao što su bile na početku njegovog boravka u rijalitiju,, što se pokazalo sinoć pred emisiju "Pitanja novinara".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

On je iznenada poludeo i cimerima rekao kako više nije u vezi sa Majom, zbog čega je njoj pala roletna i počela je da ide za njim, ponavljajući njenu dobro poznatu rečenicu"Odgovori mi kad te pitam". Stanilsav nije želeo da je poljubi, a ona je odlučila da smiri strasti tako što će ukrenuti na šalu, pa je skočila i zakačila mu se oko vrata, ali joj ni to nije preterano pomoglo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

Njih dvoje su nastavili prepucavanje i tokom noći, ali su na kraju uspeli da smire strasti i prestanu da se svađaju, a koliko dugo će mir potrajati ostaje da vidimo u danima pred nama. 

Inače, i Maja gubi živce, pa sve česšće ocrni Stanislava pred cimerima. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/AmiG Show

Maja Marinković i Stanislav Krofak

- Ovaj ovde ima priču i za popa i za lopova. Kada dobije pitanja o Mioni i Ša, ona kaže: "Ne želim to da komentarišem", Mića se nije uplitao, ti (Majčica) si se na kvarno smejao. Ja kada sam dobijala ovde pitanje za bivšeg dečka, rekla sam da ne želim da komentarišem, pritom je slagao. Laže, kada je došao jutros iz paba, kaže da je pričao za našu situaciju. Ovde ustane i ćuti kao mula, šta je svoje rekao?! O čemu priča ovaj čovek?! Jedva čekam za rođendan da vidim kako se to vidi spolja - rekla je Maja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading