MAJA MARINKOVIĆ SE DOKOPALA TELEFONA: Stiglo šok OBAVEŠTENJE, učesnica NAPUSTILA Elitu?! Isplivao dokaz (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova poruka danas je napravila haos na društvenim mrežama!

MAJA MARINKOVIĆ SE DOKOPALA TELEFONA: Stiglo šok OBAVEŠTENJE, učesnica NAPUSTILA Elitu?! Isplivao dokaz (FOTO)

Foto: ATa Images

Danas je svima koji imaju njen broj Maje Marinković stiglo obaveštenje koje je izazvalo veliko iznenađenje. U rijalitiju, učesnici nemaju kontakt sa spoljnim svetom, osim poziva koje im dozvoli produkcija putem govornice, za koje moraju da izdvoje novac od svog nedeljnog budžeta. Pored poziva, dodir sa spoljnim svetom imaju i preko poklona i stvari koje im stižu od podrške i najmilijih, ali čak i tada poruke ili ceduljice nisu dozvoljene u Beloj kući.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

Međutim, obaveštenje koje je stiglo svima koji imaju broj Maje Marinković glasilo je: "Maja Marinković je ponovo na Viberu" napravilo je opštu pometnu, a to je odmah postala glavna tema na društvenim mrežama. Ovo je izazvalo spekulacije da je produkcija možda izašla u susret Maji da napusti rijaliti, ili je možda Majin tata Taki rešio da uključi ćerkin telefon.

Republika

Foto: viber printscreen

Maja Marinković se dokopala telefona?

Inače, Stanislav Korfak i Maja Marinković poslednjih nekoliko dana imaju žestoke svađe, zbog čestitke koja je stigla za Vaskrds od njegove ćerke u kojem mu je jako zamerila što je sa njom imao vrele akcije. Publika je primetila da MMA borac polako gubi živce i da njegove reakcije uopšte nisu kao što su bile na početku njegovog boravka u rijalitiju.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković

- Ovaj ovde ima priču i za popa i za lopova. Kada dobije pitanja o Mioni i Ša, ona kaže: "Ne želim to da komentarišem", Mića se nije uplitao, ti (Majčica) si se na kvarno smejao. Ja kada sam dobijala ovde pitanje za bivšeg dečka, rekla sam da ne želim da komentarišem, pritom je slagao. Laže, kada je došao jutros iz paba, kaže da je pričao za našu situaciju. Ovde ustane i ćuti kao mula, šta je svoje rekao?! O čemu priča ovaj čovek?! Jedva čekam za rođendan da vidim kako se to vidi spolja - rekla je Maja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading