ŠA PODIVLJAO KAO ZVER: Doživeo ozbiljno POMRAČENJE UMA, kamera usnimila njegovo URLIKANJE! Haos u Eliti (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova svađa Mione i Ša zabezeknula javnost!

ŠA PODIVLJAO KAO ZVER: Doživeo ozbiljno POMRAČENJE UMA, kamera usnimila njegovo URLIKANJE! Haos u Eliti (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aktuelni učesnik rijalitija "Elita" i reper Nenad Aleksić Ša ponovo se našao u centru pažnje javnosti nakon što je danas ušao u crveno i krenuo da divlja po dvorištu imanja u Šimanovcima. Naime, njegova partnerka, pevačica Miona Jovanović, nikako nije mogla da ga urazumi, a izvor ovog incidenta leži u njihovoj prethodnoj svađi gde mu je ona zamerila učestalo laganje.

- On je mene prvi uvredio - dobacila je Miona.

- Ma, ona je mene vređala sto puta, majmune i klošaru! Miona, nemoj da lažeš tri nedelje, kad sam te vređao toliko, stalno me vređaš prva... Neka mi cela porodica pomre ako sam nešto uradio! Laže, Marko! Kunem ti se, tri nedelje joj slovo nisam rekao - urlao je Ša iz petnih žila.

- To je laž što govoriš da sam te vređala svaki dan, ne koliko ja tebe vređam, ali nije da si toliko divan - istakla je Miona.

- Lažeš, praviš od mene monstruma - nastavio je da besni reper, a zatim je izleteo iz vešernica i zalupio vratima za sobom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša besni po imanju Elita 7 Zadruga

- On beži od istine - dobacivala je Jovanovićeva, dok je Ša doživeo pomračenje uma.

- Beži, bre, brate... Šta ova devojka ovo radi, šta je ovo?! Ovo nisam video u životu, ljudi! Je l' ste svesni, bre, je l' vidite vi ovo?! Bežim od tvojih leži, od laži bežim... Kunem se u porodicu, neka mi pomru svi, slovo joj nisam rekao! Pogledaj šta radi, i onda Nenad lomi po dvorištu i divlja... Neću, brate, treba da izađem sutra na ulicu! Vidi šta pravi od mene, laž me boli... Kunem vam se, laže! Dokazaću svoju istinu, laže! Nađite gde je vređam, neću da se svađam uopšte, a vređa me svaki dan - vikao je Aleksić po dvorištu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša besni po imanju Elita 7 Zadruga

- Laž! Čista laž! Prva laž ti je da te ja svaki dan vređam, to nije istina. Druga laž je da me nikada ne vređaš. Eto ti dva demanta, izvini, vređaš me! Ja samo pričam živu istinu, boli me d*pe šta ćeš ti da kažeš. Vređam i ja njega, da, ali vređa i on mene - zaključila je Miona, a Ša je pobegao u Belu kuću kako bi se smirio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading