OVO JE PRAVI RAZLOG RASKIDA MAJE I KROFAKA: Ona nema veze s tim! Postavila mu iz sujete jedno pitanje, a on joj se IZLANUO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako brine svoju brigu - oboje bivših partnera gledaju da se njima što manje stvari poremeti pred kamerama dok su u Beloj kući.

OVO JE PRAVI RAZLOG RASKIDA MAJE I KROFAKA: Ona nema veze s tim! Postavila mu iz sujete jedno pitanje, a on joj se IZLANUO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon raskida Maje Marinković i Stanislava Krofaka, ovaj, sada već bivši par nastavio je sa raspravom oko njihovog daljeg boravka u Beloj kući, kao samostalnih individua.

Pošto je Pantera bio isključiv da ne postoji nikakva šansa za pomirenje, Takijeva mala je insistirala na obećanju da joj se neće svetiti ni sa nekom drugom devojkom u rijalitiju. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Stanislav se izleteo pred Majom zašto su raskinuli

Tada je on mahinalno otkrio pravi razlog zbog kog je zapravo i usledio raskid. 

- Ja obećavam da moja majka i moja ćerka više nikada neće gledati moj se*s - ubeđivao je Stanislav Maju, dok su se raspravljali i oko toga da li takav snimak već postoji.

Podsećamo, Maja je uspela da iznudi od Stanislava željeni odgovor, ali ga je usput nastojala i uveriti kako njihov snimak mora da postoji zabeležen, te nabrajala situacije gde najviše sumnja da su ih hvatale kamere dok su bili intimni.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak naprasno odlučio da ne blamira porodicu u rijalitiju

On je tu mogućnost negirao, a uprvo Majino ponašanje je navodio kao razlog njihovog raskida dok se nije izlanuo da mu u podsvesti sve vreme čuči ono čime ga je ćerka uslovila.

- Ja o tebi ružnu reč nisam rekao ali kad završim sa nekim to je to. Što se tiče ponašanja ti si katastrofa, ja više ne mogu da trpim takve stvari, nikad više u ovakvom prostoru neću ući u vezu. Meni se svideo tvoj izgled i stav kako pričaš, kad smo ušli u vezu nije mi se dopalo tvoje ponašanje i to je to - tvrdi Stanislav.

Zakuni se da ni sa kim nećeš biti u vezi ovde - Maja se koncentrisala na to da njena sujeta ne bude povređena.

Nema šanse da ulazim više u odnos ovde, da moji gledaju neke budalaštine, ne mogu to više sebi da dozvolim. Nema šanse, ovo je kraj, ja sebe ne vidim sa takvom osobom kao što si ti - zaključio je Stanislav.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

28.05.2024 05:13

Na moju žalost sam poverovala u ovu priču, ponadala sam se da je Maja posle svih propaliteta u svom životu, naišla i našla čoveka koji je vredan da bude s njom...ali kad je Taki večeras otkrio da su Stanislav, Miona i lepi Mića bili na dogovoru pre ELLITE...a nema razloga da ne verujem, jer lepi Mića je zlo za sve koji nisu s njim...VERUJEM DA JE TO SVE SCENARIO LEPOG MIĆE...POKVARENOG I ZLOG MATOROG STARCA KOG JE PROMAŠILO VREME...I NJEGOVA ĆERKA SE STIDI NJEGA...POBEGLA JE DALEKO...ZLO OD ČOVEKA

Vojvotkinja Tolstoj

28.05.2024 06:43

Bože, a šta se ti Majo, čudiš ?? Takvu te NIKO ne želi za ozbiljno, osim malo "provoda" - kud' ćeš više ! I to je mnogo,bre, !!