RUSVAJ MATORE I ANITE U ELITI! Napravile haos zbog priče iz spoljnog sveta! Učesnici Elite zanemeli!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovde se iznose razne neistine, navikla sam na to da ću da izvučem deblji kraj, a svakako nikoga ne krivim za svoju situaciju - rekla je Anita.

RUSVAJ MATORE I ANITE U ELITI! Napravile haos zbog priče iz spoljnog sveta! Učesnici Elite zanemeli!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice Elite Jovana Tomić Matora i majka njene još uvek zakonite supruge Anite Stanojlović, Angelina, brutalno su se posvađale u dvorištu prilikom njene posete, a sada se haos nastavio i kada je napustila imanje.

Naime, Anita i Matora su se tokom emisije naknadno sukobile za crnim stolom, pa su u sve umešale i Miljanu Kulić i Ivana Marinkovića, koji su takođe pričali o prevarama u odnosu i brizi o deci. 

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Tomić Matora i Anita svađa

 

- Matora svaku priliku sada koristi da me ponizi i unizi, ali ja neću dozvoliti da se to desi. Ne zanima me koliko sam kriva ili grešna, ja odgovaram za svoje postupke, drugi me više ne zanimaju. Ovde se iznose razne neistine, navikla sam na to da ću da izvučem deblji kraj, a svakako nikoga ne krivim za svoju situaciju - rekla je ona, a Matora se nadovezala:

Foto: RTV PINK printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

- Znam da sam u celu priču sa Anitom ušla čistog obraza i srca, tako da neću da slušam optužbe koje za mene ovde iznose Anđelo i Anita. Mogu sad da se pozivaju na sve i svašta, šta sam radila u spoljnom svetu, kome sam se javljala, kome ne. Da mešaj Erminu u celu priču, nimalo me ne zanima. Znam da sam ispravna, a oni ako misle da su manje grešni od mene svaka im čast. 

Podsećamo, pre ovog karambola, posvađali su se i Miljana Kulić i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola, zbog toga što je on provocirao jer je imala intimne odnose sa Darjanom Radomirovićem, nekoliko metara od njegovog kreveta. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading