STANISLAV PRETI MAJI NASILJEM: Hitno poslat zahtev OBEZBEĐENJU, ona dozivala FILIPA CARA! SKANDALČINA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krofak poručio da neće odgovarati za svoje postupke!

STANISLAV PRETI MAJI NASILJEM: Hitno poslat zahtev OBEZBEĐENJU, ona dozivala FILIPA CARA! SKANDALČINA!

Foto: ATA Images,Printskrin/RTV PINK

Tokom sinoćne emisije "Pretres nedelje" došlo je do sukoba Maje Marinković i Stanislava Krofaka Pantere, koji je nedavno raskinuo sa njom. Krofak i dalje tvrdi da nije imao odnose sa Majom nakon ćerkine poruke, a ona ga je totalno raskrinkala. Njihov sukob se nastavio i na garnituri, kad mu je Maja pomenula Filipa Cara.

- Što imaš potrebu da me provociraš? - upitala je Maja.

- Skloni se - rekao je Stanislav.

- Vidi fejk "roleks" - nastavila je Marinkovićeva.

- Obezbeđenje, sklonite je, ne odgovaram za postupke - rekao je Stanislav.

- Tebe može da spasi samo jedan čovek (Filip Car), ako bude hteo - nastavila je ona.

- Skloni se - rekao je Stanislav.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja ne ostavlja Stanislava na miru, on zvao obezbeđenje

Maja je izjavila i da je Stanislav "utripovao" da je Car.

- Meni samo Bog može da sudi, on je radio sve da bude sa mnom. Čovek koji je iz opanaka prešao u Balensijagu. Ja nisam devojka koja će da trpi i ćuti. On laže da nismo imali se*s - rekla je Maja.

- Ti si drukara - poručio je Krofak.

- On je meni presmešan, a on se utripovao da je Filip Car. Ja mu uništila jednu majicu, on meni preti da će mi baciti džakove. On je bio moj fan, što bi se reklo najela se vaška - dodala je Maja.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja ocrnila Stanislava

Miljana Kulić je posavetovala Maju.

- Ja sam rekla Maji da mu ona samo diže cenu, ona sama ne zna što to radi, zašto se blamira. Da je Car ili Janjuš bilo bi mi jasno, ovako nema poente - doodala je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Nada

28.05.2024 15:27

Da li je ta ludaca normalna ? Nek ostavi coveka na miru . On ima svoju porodicuNece valjda da se bakce sa tom budaletinom!!! Sta ona misli ko je ona ????? Neka pogleda prvo na sta lici . Sva izoperisana ,a glava prazna ! ,ne zovu je dzabe Majakita . Devojka neobrazovana ,glupa , nemoralna , bahata ,nekulturna,..sramota za ljudskii rod .

Vojvotkinja Tolstoj

28.05.2024 17:23

Glupača - ko je tera da "diže noge" u svakom rijalitiju - dosadila i Bogu i narodu !!

mm

28.05.2024 18:56

ova plasticna priglupa opajdara ne shvata da je svima samo usputna, Car ima dete i ona mu nije ni na mapi a ona jadnica kmeci po Eliti kao da je sa njim u vezi, psihicka rusevina steta, kada bude shvatila da treba da se odmakne od oca i da joj je on najgori savetodavac koji joj daje lazni vetar u ledja hvali je jer sve izvrce naoada druge a nju brani i opravdava i time joj cini medvedju uugu jer ta devojka je duboko nesrecna bas zato sto ne moze druge da ubedi da je najlepsa najbolja najpozeljnija da joj se svi dive jer to nije tako, nju u stvari niko ne shvata i nece ozbiljno, da se spusti na zemlju i shvati da je jarnuca kojoj je dobar svaki koji je hoce a kada je vise nece jer je nepodnosljiva onda cvili i moli da je ne ostavlja. Naporna agresivna glupa bez trunke blama zato tako i prolazi.