UROŠ URNISAO MAJU MARINKOVIĆ! VRAĆA joj DEBELO zbog udarca, evo šta je otkrio o Stanislavu! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neću ni da komentarišem to šta je meni uradila, a verujem da se sve desilo samo zbog njene nemoći da bilo šta reši, pričao je on.

UROŠ URNISAO MAJU MARINKOVIĆ! VRAĆA joj DEBELO zbog udarca, evo šta je otkrio o Stanislavu! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnici Elite Uroš Stanić i Maja Marinković pre nekoliko dana su se fizički obračunali u rijalitiju nakon peckanja i svađe, pa on sad svaku priliku koristi da blati starletu. Naime, Uroš je sada objasnio da je Maja osoba koja se najviše ponizila u rijalitiju, zbog toga što je dozvolila da ima seksualne odnose sa Stanislavom, za kog tvrdi je samo koristi zbog rijaliti priče. 

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Uroš Stanić

 

- Što se tiče Maje, ne treba da se napominje da se devojka najviše ponizila ovde od svih. Neću ni da komentarišem to šta je meni uradila, a verujem da se sve desilo samo zbog njene nemoći da bilo šta reši. Stanislav je skroz poremetio i to je to. Ona ne može da se sabere. Pokazala je nepoštovanje prema sebi time što joj je Stanislav nudio ora*i se*s, što je imala se*s sa njim na podu, smatram da se time ponizila najviše - rekao je Stanić. 

Foto: RTV PINK printscreen

Maja Marinković

 

Stvari koja je potom iznenadila sve jeste činjenica da je Maja priznala pred svima da se ponizila, a to niko nije očekivao.

- Trebalo je da budem na prvoj, kad je nešto tačno, to je tačno. Sebe sam potcenila i ponizila, da to nije tako, bilo bi totalno drugačije. Ja kada sam u ljubavnom odnosu ja sam neko ko je iskren, ne umem da budem blaga - rekla je starleta. 

Podsećamo, Maja je jednom prilikom nasrnula na Uroša samo zato što je dobacio nešto što joj se nije dopalo, da bi usledila svađa i udarac u lice, zbog čega je Marinkovićka kasnije morala da odgovara. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading