DISKVALIFIKOVANA UČESNICA ELITE PREKLINJE PRODUKCIJU DA JE VRATI: Nema para da plati KAZNU od 50.000 EVRA, a zamalo ZADAVILA cimera!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada se pomilovanju!

DISKVALIFIKOVANA UČESNICA ELITE PREKLINJE PRODUKCIJU DA JE VRATI: Nema para da plati KAZNU od 50.000 EVRA, a zamalo ZADAVILA cimera!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kontroverzna učesnica "Elite", Marija Malivuk, nedavno je urgentnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovana iz rijaliti šou-programa, a kako je saopšteno u pismo koje je poslato na adresu Bele kuće, ona će po ugovoru koji je potipisala sa čelnicima televizije Pink morati da isplati vrtoglavu kaznu u iznosu od 50.000 evra. Međutim, ona se sada prvi put po izlasku oglasila, te priznala da trenutno nema finansijskih sredstava da to pokrije.

- Krivo mi je jer nisam izgurala do kraja regularno. Problem je kazna od 50. 000 evra, jer pare nisu problem, ja para nemam. Nadam se da ću uspeti drugačije da ispeglam to sa produkcijom i da će me pomilovati, a ako bude poziva za osmu sezonu "Elitu", onda ću se pripremiti najjače moguće - istakla je Malivukova, te se osvrnula na period koji je provela pred kamerama:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Marija Malivuk se nada da će ući u Elitu 8

- U poslednje vreme mi nije bilo dobro samoj sa sobom i bila sam utučena zbog porodica i mislila sam da sam zaboravljena i napuštena, bilo mi je mučno u duši. Nisam mogla da izdržim, a to mi nije bio jedini ispad. Produkcija je bila divna prema meni i izašli su mi u susret i ne znam kako su me trpeli do sada.

Bivša učesnica se dotakla nesporazuma sa ostalim učesnicima, te otkrila detalje incidenta sa Snežom Kušadasi i Urošem Stanićem, zbog kojih je i diskvalifikovana iz "Elite".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Marija Malivuk diskvalifikovana iz Elite

- Sada sam preterala, prvo me je noć pre diskvalifikacije isprovocirala Sneža Kušadasi i to je bio žestok okršaj i otišla sam u zatvor da odmorim. Kada sam se vratila, Uroš je krenuo da me provocira i videla sam da mi se mota oko džakova, vikao mi "lopove", išao je pored mene... Nisam mogla da se suzdržim, svašta sam mu rekla i povukla ga za bubicu. Sad mi je žao, burno sam reagovala i verovatno je produkcija videla da mi nije dobro i da je sve gore i gore i možda i bolje što sam diskvalifikovana jer je moglo biti samo gore - rekla je Marija, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

29.05.2024 05:27

SAD PREKLINJE PRODUKCIJU A GDE JOJ JE BIO MOZAK...KOJI NEMA...NARAVNO...ONA JE ZLO U SVAKOM POGLEDU...NEKA MOLI MIĆU ZA POMOĆ...ONA JE NJEGOV FAVORIT...GLUPA, PRIMITIVNA, BEZOBRAZNA...TREBA JE KAZNITI NA SVIM NIVOIMA...