POSLE RASKIDA SA ŠA SLEDI POMIRENJE SA BIVŠIM: Oglasila se Mionina majka i otkrila NAJVAŽNIJU STVAR o LJUBAVI svoje ćerke i Stanislava (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Repera će ovo sigurno dotući!

POSLE RASKIDA SA ŠA SLEDI POMIRENJE SA BIVŠIM: Oglasila se Mionina majka i otkrila NAJVAŽNIJU STVAR o LJUBAVI svoje ćerke i Stanislava (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon haosa koji je usledio kada je Nenad Aleksić Ša progovorio o najdubljoj intimi sa Mionom Jovanović, dok je sve to slušao i njen bivši partner Stanislav Krofak, oglasila se majka učesnice "Elite".

Naime, Mionina majka je i ranije, više puta u svojim oglašavanjima na društvenim mrežama, otvoreno pokazivala da se nada pomirenju svoje ćerke sa Stanislavom, a otvoreno je pokazala i da nikako nije za njenu vezu sa reperom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović oduvala Ša jer je razvezao jezik

Tako je i njen poslednji potez ostao u tom duhu, a Ša bi na svu muku sigurno dotuklo kada bi mogao da zna da ga potencijalna tašta nikako ne voli.

Ovoga puta Mionina majka je na svom Instagram profilu na storiju okačila famozni dron, kojim je Krofak svojevremeno želeo da pokaže Mioni koliko je voli i misli na nju, te da ne treba da se obazire na laži ukućana.

Iako je to bilo tokom prvih meseci Mioninog boravka na imanju, još pre nego što je uplovila u vezu sa Ša, njena majka očito i dalje gaji nade da je moguće da dođe do pomirenja sa Krofakom. 

- Ljubav - napisala je Mionina mama uz objavu u Instagram priči i dodala crveno srce, a sasvim je jasno da je još jednom pokazala da se i dalje nada da će njena ćerka da se vrati bivšem. 

Republika

Foto: Printskrin

Majka Mione Jovanović navija za njeno pomirenje sa Krofakom

Podsetimo, Miona je u rijalitiju isticala i da je nju Krofakova porodica prihvatala, dok su bili zajedno, za razliku od Maje Marinković, prema kojoj nisu bili nimalo blagonakloni. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading