POZNATA LOKACIJA NENADA ALEKSIĆA ŠA NAKON BEKSTVA IZ ELITE: Preskočio ogradu pred KRAJ rijalitija, a evo GDE se sada nalazi (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato šta se dešava sa reperom nakon što je pobegao!

POZNATA LOKACIJA NENADA ALEKSIĆA ŠA NAKON BEKSTVA IZ ELITE: Preskočio ogradu pred KRAJ rijalitija, a evo GDE se sada nalazi (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Ljubavni par Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović redovno prolaze kroz žestoke sukobe i drame na imanju u Šimanovicma, a njihova poslednja svađa pred kamerama eskalirala je u karambol, nakon kojeg je reper doživeo nervni slom, te doneo odluku da samoinicijativno napusti rijaliti "Elita" i preskoči ogradu u Rajskom vrtu.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak bekstva, na kojem se vidi kako Aleksić odlučno odlazi u vrt, na već poznatu lokaciju gde je i ranije pokušavao da beži, da bi potom preskočio visoku ogradu. Dok je obezbeđenje žurilo za njim, Ša je uspeo da im izmakne i napusti prostor rijalitija.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nenad Aleksić Ša beži iz Elite

Ovaj dramatičan događaj izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama, a javnost je ostala zaintrigirana time da li će Aleksić biti vraćen u Belu kuću ili je preskakanjem sebi potpisao kaznu u iznosu od 50.000 evra, koliko svi učesnici moraju da plate ako na svoju ruku pobegu iz rijalitija.

Međutim, nakon što je preskočio ogradu u Rajskom vrtu i dozvao se pameti, na društvenim mrežama se pojavila fotografija na kojoj se vidi da je produkcija "Elite" donela odluku da repera vrati među takmičare. Kako se može videti, on je odmah započeo razgovor sa Jovanovićevom na tremu ispred Bele kuće, međutim, komentari korisnika ispod sporne objave mu nisi bili blagonakloni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

"Lik je dno dna", "Ima li goreg od Ša ove sezone", "Vadite ovog ludaka napolje", "Čovek od 40 i kusur godina se ovako blamira, užas", "Bržeg tobogana još nije imao", "Miona će njega poslati u ludnicu, i neka ga, tako i treba", "Ko još veruje u njegovu ludačku predstavu, lik je pukao", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading