OGLASIO SE OTAC OD ŠA! NIKAD ISKRENIJE PECNUO REPERA I MIONU! Evo kako sada gleda na njihovu vezu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni treba sve da iskuse, pa da vide da li su jedno za drugo ili ne. U suprotnom, ništa nisu uradili niti popravili.

OGLASIO SE OTAC OD ŠA! NIKAD ISKRENIJE PECNUO REPERA I MIONU! Evo kako sada gleda na njihovu vezu!

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha, pink

Otac učesnica rijalitija Elita Nenada Aleksića Ša, Zoran Aleksić, ponovo se oglasio za medije, pa je objasnio da ovoga puta neće da se meša u vezu naslednika sa Mionom Jovanović, jer smatra da oni sami treba da uvide gde greše. Zoran tvrdi da je najbolje da sve probleme sada dok su u rijalitiju osete na svojoj koži, da bi mogli da znaju da li su jedno za drugo ili ne. 

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Nenad i Zoran Aleksić

 

- Ne bih opet da pričam previše na ovu temu, ali bih rekao da se situacija nije ništa promenila u odnosu na pre nekoliko meseci. Oni treba sve da iskuse, pa da vide da li su jedno za drugo ili ne. U suprotnom, ništa nisu uradili niti popravili. Vidim da se ništa ne menja, ali ja ne mogu tu kao treća osoba da sudim - kratko je poručio reperov otac.

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad i Miona Jovanović

 

Podsećamo, Miona Jovanović nije krila svoje razočaranje kada je njen dečko, Nenad Aleksić Ša, prekršio njihov dogovor i pred rijaliti učesnicima otkrio intimne detalje njihovog odnosa. Zabolelo ju je što su njeni roditelji na taj način saznali šta su njih dvoje radili, a ova situacija je dodatno obeležila njihov turbulentan odnos u rijalitiju "Elita".

Miona je istakla da je njen bivši dečko, Stanislav Krofak, ispoštovao njihovu privatnost i nikada nije izneo nijednu tajnu iz njihove veze niti je vređao u rijalitiju. Ovo je dodatno razbesnelo repera, koji nije krio svoje nezadovoljstvo činjenicom da Miona sve češće izražava reči hvale za svog bivšeg dečka.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading