CAR SAZNAO ŠTA ALEKSANDRA RADI U BEOGRADU BEZ NJEGA: Procurili snimci, evo sa kim je uhvaćena! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je imao priliku da vidi sve.

CAR SAZNAO ŠTA ALEKSANDRA RADI U BEOGRADU BEZ NJEGA: Procurili snimci, evo sa kim je uhvaćena! (FOTO)

Foto: instagram.com/pink printscreen

Bivša učesnica i pobednica rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, nedavno je postala majka devojčice kojoj je zajedno sa partnerom Filipom Carem dala ime Leona. Nakon rođenja svoje ćerke, Aleks je posvetila svoje vreme majčinstvu i brizi o naslednici, dok je Filip, takođe, pokazao veliku ljubav prema svojoj ćerkici. Oboje s nestrpljenjem iščekuju momenat kada će se preseliti u Filipovo rodno mesto, Crikvenicu, u Hrvatskoj, kako bi započeli novi porodični život.

- Kroz nekih mesec dana se selimo u Crikvenicu, već dugo vremena je sve okej među nama, pogotovo sada kad je došla beba. Aleksandrina majka Slovenka nije danas došla, čeka nas kući, nije bilo potrebe da danas dolazi, tu sam ja sa prijateljima, puno nas je ovde je malo problem za parking - rekao je Filip za portal Srbija Danas kada je izvodio Aleks i bebu iz porodilišta.

Dok Car priprema porodični dom, Aleksandra je odlučila da podeli sa brojnim fanovima kako izgleda jedan njen dan, pa ih je obradovala novim videom na Jutjub kanalu, koji je zapostavila tokom trudnoće. 

Ona je pokazala šta radi u toku dana, sa kim i kako provodi slobodno vreme, koje joj je dragoceno. Ipak, najsrećnija je kada se vrati kući, gde je čeka ćerka Leona, koja im je unela posebnu radost. 

 

Iako su imali izazove u vezi, Aleksandra Nikolić i Filip Car su odlučili da pruže svojoj ljubavi još jednu šansu i započnu zajednički život u Hrvatskoj. Ova odluka je izazvala dosta pažnje javnosti, ali par je odlučan u nameri da izgradi srećan život zajedno.

Aleksandra je nedavno otkrila da će u početku, dok beba ne stasa, one dve biti u njenom stanu u Beogradu, a potom planiraju da se presele u Crikvenicu kod Filipa. Ovo selidba je izazvala interesovanje javnosti, a fanovi sa nestrpljenjem iščekuju nove detalje o njihovom životu u novom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
svasta

30.05.2024 17:49

pa sta radi zena, recite da i mi znamo? izasla u grad wow skandala sigurno Car sedi kod kuce i gleda tv on ne izlazi u grad