CELA PORODICA U STRAHU: Da li će Aneli proći kao Maja, Janjuš neodlučan - DA LI JE OVO TREBALO DA SE DESI?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićkina majka čeka zvanične rezultate, pa da ospe paljbu, dok sestra saoseća sa njom i nudi svoju podršku.

CELA PORODICA U STRAHU: Da li će Aneli proći kao Maja, Janjuš neodlučan - DA LI JE OVO TREBALO DA SE DESI?!

Foto: pixabay.com, pink/printscreen

Rijaliti par Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš nije više u vezi, ali bi zauvek moglo da ih veže ako se ispostavi da je Ahmićeva u drugom stanju. 

Naime, pošto se žalila Marku Đedoviću da joj kasni ciklus, dok ona sa nestrpljenjem iščekuje zvanične rezultate, mnogi se pitaju kako će bivši košarkaš reagovati ako se ispostavi da Ahmićeva zaista jeste trudna. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Aneli Ahmić se požalila Marku Đedoviću da joj kasni ciklus

S obzirom na to da je više puta tvrdio da mu je Maja Marinković najveća ljubav, a kada je ostala trudna nije hteo da čuje ni za nju, ni za dete, pa je ona abortirala, nije isključeno da takav scenario čeka Aneli. 

Pogotovo što je u emisiji "Pitanja gledalaca" na hipotetičko pitanje vezano za potencijalnu trudnoću odgovorio neodređeno.

- Porazgovarali bi da li bi to trebalo da se desi - odgovorio je Janjuš diplomatski, pa ipak ostavio tračak nade:

- Voleo bih da rodi, razgovarali bi bez svađe!

Međutim, pošto je svojevremeno iskulirao Majinu trudnoću, kada je on u pitanju, može se očekivati da ga ukoliko se stvarno desi da je i Aneli ostala u drugom stanju ni to ne bude zanimalo. Iako je tokom veze sa njom maštao o braku i porodici, pa je čak i verio Ahmićevu, kod njega sve može preko noći da se promeni, jer i Maju je nekada ludo voleo, pa je nije podržao da rodi njihovo dete.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Jasmina Ahmić čeka zvanične rezultate da se izjasni

Zato ne treba da čudi ni reakcija Aneline majke koja je zvučala prilično besno kada je pozvana da komentariše mogućnost da dobije još jedno unuče.

- Kad sve saznamo, da li je trudna ili nije, reći ću vam. Do tada se neću oglašavati. Ja sam uvek brutalna ali za sada nemam komentara - rekla je Jasmina za Pink.rs, dok je Sita ipak bila malo nežnija pa je poručila:

- Ako je trudna, podržaćemo je, kako u svemu, tako i u tome!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading