ALIBABA ZADAO ANELI NIZAK UDARAC: Dok svi bruje o njenoj trudnoći, on se poslužio Janjuševom forom da je BRUTALNO PONIZI (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić uradio istu stvar koju je bivši košarkaš svojevremeno upotrebio da stavi do znanja Maji Marinković koliko ga je briga za njenu trudnoću.

ALIBABA ZADAO ANELI NIZAK UDARAC: Dok svi bruje o njenoj trudnoći, on se poslužio Janjuševom forom da je BRUTALNO PONIZI (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, youtube.com/AmiG Show, ST/Dragan Kadić

asd

Nakon drame koja je izbila u studiju TV Pink, kada je došao na suočavanje sa Aneli Ahmić, njen bivši partner Asmin Durdžić poručio je da se potpuno povlači iz rijaliti sveta. 

Međutim, on je u momentima dok se polemiše o Anelinoj potencijalnoj trudnoći uradio sličnu stvar kao Marko Janjušević Janjuš u vreme kada je Maja Marinković morala da donese odluku da li da zadrži Janjuševu bebu, zbog čega je i dalje tema rijaliti fanova.

 

 

Naime, Janjuš je pre tri godine pucao Maji kontru družeći se sa Anom Korać, a najteži udarac zadao joj je time što se slikao sa Aninim kučetom, dok je Marinkovićeva očekivala njegovu podršku vezano za njihovo dete, koje je na kraju abortirala.

Republika

Foto: printskrin instagram

Asmin Durdžić niže objave sa Stanijinim psom

Isto tako, sada Asmin u Instagram pričama forsira objave sa kučetom Stanije Dobrojević, pa su mnogi videli sličnost u ponašanju Anelinog bivšeg i Janjuša, tumačeći ovakav gest tako da Asmina ni najmanje ne zanima to što je majka njegovog deteta možda trudna s drugim. Potencijalni otac i u ovom slučaju je Marko Janjušević, koji se za sada još nije najjasnije izjasnio ni da li želi dete sa Aneli.

Republika

Foto: pixabay.com, pink/printscreen

Aneli Ahmić s nestrpljenjem iščekuje da sazna da li je trudna

Podsećamo, on je na hipotetičko pitanje o Anelinoj potencijalnoj trudnoći odragaovao na sledeći način:

Porazgovarali bi da li bi to trebalo da se desi. Voleo bih da rodi, razgovarali bi bez svađe!

Takav odgovor ostavio je prostora za sumnju da on i dalje nije siguran da li bi to dete trebalo da se rodi, te da će se izjasniti kada bude siguran da Ahmićeva zaista jeste u drugom stanju. Zbog toga je i Anelina majka prilično besna poručila da čeka zvanične rezultate, dok ju je sestra bezuslovno podržala. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading