"KOLIKI SI PAĆENIK OD 0 DO ŠA?!": Ovo što je reper sada uradio će vam ZGADITI ŽIVOT (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić postao je predmet sprdnje na društvenim mrežama.

"KOLIKI SI PAĆENIK OD 0 DO ŠA?!": Ovo što je reper sada uradio će vam ZGADITI ŽIVOT (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dok Miona Jovanović tvrdi da je, posle drame koju je proteklilh dana imala sa Nenadom Aleksićem Ša, ostala razočarana u njega i da mu je oprostila, ali nikako zaboravila, izdaju, on je i dalje na sve načine iritira.

Republika

Foto: printskrin instagram

 

Naime, na jednoj fan stranici koja se bavi dešavanjima u rijalitiju osvanuo je snimak na kome njih dvoje sede u dvorištu i Ša Mioni ljubi stopalo, dok ona u visećoj ljuljašci peva stihove Tošetove pesme: "Nije mesečina to što sja u noći... ".

Međutim, kada je krenuo da je masira i dodiruje duž cele noge, njoj to nikako nije prijalo. 

- Hoću da te masiram - mazno joj je rekao reper, a Miona je skočila na njega kao oparena:

- Nemoj, bre, ajde saberi se!

Zbog ove scene u opisu videa na fan stranici stoji komentar:

- Koliki si paćenik od 0 do Ša?!

Podsećamo, Nenad Aleksić je napravio Mioni problem kada je o njihovim navodnim vrelim akcijama progovorio za crnim stolom i to sve kako bi, po mišljenju mnogih, o njihovim odnosima obavestio pre svega njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka, koji na to čak nije ni odreagovao. Jovanovićeva je zbog toga pobesnela i pretila mu raskidom, pa je on završio u nervnom rastrojstvu. Plakao je, udarao glavom o zid, a u jednom momentu i krenuo da pobegne iz rijalitija, ali je u tome sprečen.

Posle toga su nekako izgladili odnose, dok Miona koristi svaku priliku da mu prebaci zbog svega, a druge uverama da će mu ipak vratiti za sve kada se najmanje bude nadao.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lola

31.05.2024 11:19

Stvarno je ljigav do povracanja, sav je feminiziran, decko, pljugica, blejica, klopica, zagrli me ja sam tvoj dečččko...fuj ni m od muskarca ni stava ni karaktera ni zrelosti za 45 godina uzas uzas muskarac u petoj deceniji javna licnost a ponasa se kao pic..pacenik u svakom rialitiju zene brisu patos sa njim, kao slina je