STEFANI ŠALJE MILJANU NA PSIHIJATRIJU ZBOG OVOG ŠTO JOJ JE URADILA NA SPAVANJU: Totalni haos u "Eliti", obezbeđenje ih jedva razdvojilo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grujićeva izvređala Kulićevu, pa je podsetila na najgore blamove u rijalitiju.

STEFANI ŠALJE MILJANU NA PSIHIJATRIJU ZBOG OVOG ŠTO JOJ JE URADILA NA SPAVANJU: Totalni haos u "Eliti", obezbeđenje ih jedva razdvojilo!

Foto: printskrin

U Beloj kući nastao je totalni haos kada je Miljana Kulić probudila Stefani Grujić iz sna!

Njih dve osmah su ušle u žestok sukob zbog Miljaninog pevanja po sobi dok su svi ukućani spavali, a Stefani joj je u facu sasula salvu uvreda.

Međutim, to Kulićevu nije sprečilo da nastavi da provocira.

- Ti si mentalno zaostala osoba je l' razumeš? Mi svi spavamo i ti uzela tu da pevaš. Nemoj da ti se ja nakačim na vrat, tek onda ćeš imati stres, znaš da nisam normalna koliko i ti. Glupačo glupa, tebe narod gleda kao bolesnika, ali razumem zašto si prsla, nemaš ni život ni ništa, se*eš druže od kuće do bazena, a imaš 30 godina - izvređala je Stefani.

Republika

Foto: printskrin

Stefani Grujić izvređala Miljanu Kulić na mrtvo ime

- Jeste, to je bilo pre tri godine, da se Lepi Mića ne bi kupao u njemu, tačno je sve što si rekla, ali u ku*cu - uzvratila je Miljana.

- Vidi kako ti se ruke tresu, ti si za psihijatriju - nastavila je Stefani.

- Pozdrav za Munjeza - rprovocirala je Miljana.

- Jeba*e tebe Munjeza videćeš ti, vređala si od njegovog brata decu, pevala si Janjušu amanet. Tebe boli što sam ja i dalje ovde u rijalitiju. Oćeš da pričamo od preksinoć kako si se je*ala pa stala na sred sobe da se brišeš. Ko te nije pitao taj te nije je*ao - nije se zaustavljala Stefani.

- Ja sam uvek imala odnose sa svojim dečkom, čula sam da si ti ovde najveća ku*vetina - ladno joj je odbrusila Kulićka.

- Tebe nije je*ao samo ko te nije pitao, meni je sad lakše jer znam da imam svoju podršku napolju - poslednja je ipak ostala Grujićkina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
đuro

30.05.2024 21:58

Crvene joj više ne pomažu mora uključiti plave tablete

pero

30.05.2024 22:29

ZA MIKSI NEMA POMOČI NI USTANOVE

Milivoje

31.05.2024 07:20

Psiho Mixy maltretira Stefani zato sto zna da se ona Zoli svidja.Neka Sa podnese tuzbu da ovaj slucaj bolesni vise ode na psihijatriju i da ljudi normalno idu u zadrugu.

hehe

31.05.2024 11:28

A ko je ta Stefani iz koje obrazovne ustanove je ona dospela u rialiti i ciju podrsku ima ako ne racuna mamu tatu i dve zaludne komsinice? Mala se uzvezdila ima decka Munjeza opasnog dasu koji je 8 meseci tukao Urosa Stanica i ljubakao se sa teta Kacavendom wow