NAGLO PREKINUTA ELITA: Voditeljka i učesnici se direktno obratili Željku Mitroviću! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povod su bile radosne vesti, danas se slavi u domu vlasnika ružičaste televizije!

NAGLO PREKINUTA ELITA: Voditeljka i učesnici se direktno obratili Željku Mitroviću! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, danas proslavlja svoj 57. rođendan, a sinoć su mu se tačno u ponoć obratili učesnici "Elite" i voditeljka Ivana Šopić, koji su prekinuli emisiju "Gledanje snimaka", kako bi mu uputili čestitku.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivana sa učesnicima čestitala Željku rođendan

- Imam tu čast i priliku da direktno iz Bele kuće u ime svih zaposlenih i svih vas ovde, čestitam rođendan, ovo bez njega ne bi bilo moguće, a svi smo mi ovde zahvaljujući njemu - rekla je Ivana, a takmičari su se pridružili i počeli da aplaudiraju.

Inače, Željko je nedavno najavio da će naredne sezone publika moći da prati čak dva rijalitija - "Elitu 8" i "Farmu 8".

Republika

Foto: Pink.rs

Željko Mitrović

- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova "NARODNA TV" - istakao je Mitrović u svojoj objavi, te odmah nastavio:

- Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala "Farma", tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju "Elitu", a na Narodnoj TV "Farmu"!

 

 

Željko Mitrović je otkrio da je razmatrana ideja da učesnici koji prave haos u "Eliti" budu kažnjeni slanjem na "Farmu", dok bi oni koji pokažu dobre radne sposobnosti na "Farmi" bili nagrađeni odlaskom u "Elitu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading