MAJA NAMEŠTA STANISLAVU DISKVALIFIKACIJU! Vanesa šalje ocu upozorenje, sprema mu se PAKAO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanesa je shvatila šta Maja Marinković priprema Stanislavu Krofaku.

MAJA NAMEŠTA STANISLAVU DISKVALIFIKACIJU! Vanesa šalje ocu upozorenje, sprema mu se PAKAO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Tokom prethodnih nominacija u "Eliti", Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera imali su jedan od najozbiljnijih okršaja u rijalitiju do sada, nakon što je on priznao da ima dobru komunikaciju sa Aneli Ahmić, s kojom je Maja na ratnoj nozi.

Maja je krenula da drami i divlja po imanju, a u jednom momentu je moralo da reaguje i obezbeđenje, kako bi sprečilo ozbiljniji sukob i totalnu katastrofu.

Dok se svađala sa Stanislavom, Maja je ponavljala da su ipak imali se*s, iako je ćerki obećao da toga više pred kamerama biti neće. Kako Krofak ne zna da u toaletu postoje sigurnosne kamere, on je Marinkovićevu prisiljavao da ugasi kamere, te je sada ubeđen da snimak njihovog odnosa ne postoji. 

Iako je davno Stanislav poručio ćerki Vanesi da prestane sa korišćenjem njegovog Instagram profila i ne oglašava se putem istog, ona je i dalje tamo veoma aktivna i neprestano objavljuje fotografije i snimke iz Elite. Tako je nedavno podelila snimak u kom Maja provocira Stanislava i izaziva ga na fizički kontakt, kako bi ga diskvalifikovala, sa čim se, po svemu sudeći, Vanesa složila.

- Psihičko zlostavljanje i navlačenje na diskvalifikaciju - glasio je komentar uz pomenuti snimak.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

- Ne želim puno iznositi svoje mišljenje jer smatram da ga ne zaslužuju zaslepljeni ljudi koji gledaju samo jednu stranu, već samo moji najbliži. O raskidu sa Majom sam neutralna, svejedno mi je hoće li biti u vezi ili ne, samo je bitno da ne radi stvari koje štete nama napolju. Tata je psihički jak i može izdržati jeftine rijaliti fore koje su svima jasne. On je u šoku jer nije mislio da je to toliko strašno i tek se sada uverio u sve ono što su mu ostali pričali - istakla je Krofakova naslednica, prenosi Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

01.06.2024 02:17

Tata ti jeste nasilnik. Anđelo je odbranio Maju. Vanesa hoćeš li i ti u rijaliti. Počeo kasting za Elitu8 i Farmu8??? Prijavi se što pre, imaš pedigre!!!