FILIP CAR ĆE POVODOM OVOGA MORATI DA SE OGLASI: Maja podigla prašinu u Eliti, jednim potezom oduvala bivšeg, Stanislav zanemeo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se komentar Filipa Cara!

FILIP CAR ĆE POVODOM OVOGA MORATI DA SE OGLASI: Maja podigla prašinu u Eliti, jednim potezom oduvala bivšeg, Stanislav zanemeo!

Foto: ATA Images,Printskrin/RTV PINK

Naredni gost u emisiji Miljane Kulić bila je Maja Marinković, koja se osvrnula na svoje bivše momke, Stanislava Krofaka Panteru, s kojim je nedavno raskinula u Eliti, kao i Filipa Cara, koji je njena najveća ljubav.

Kako se Aleksandra Nikolić porodila i dobila Filipovo dete, Maja je okrenula novi list, pa je ovu priliku u emisiji iskoristila, da se zauvek oposti od svog nekadašnjeg izabranika:

- Kako komentarišeš to što je Stanislav rekao da te je on digao? - pitala je Miljana.

 

- To je njegovo mišljenje, složiću se da sam ljubomorna u nekim situacijama, svako ima pravo na svoj stav. Verujem da je on bio zaljubljen u mene i da je bio zamišljen zbog pisma ali da je imao taj neki proračunati stav, to zaista i mislim. Uvrede koje sam ja dobila a itekako je blaži prema drugoj strani. Meni je samo bitan on, devojka Miona ima pravo da radi šta hoće - rekla je Maja.

- Da li si i ti terala inat? - pitala je Miljana.

- Nisam, ja sam 9 meseci bila slobodna i sama, da sam htela mogla sam ranije da uđem sa nekim iz inata. Ja nemam više emocije prema Caru, emocije su se ugasile, ja kad izađem iz odnosa pamtim samo lepe stvari. Tipovao me je,  ali ne mislim da mu se nisam svidela -rekla je Maja.

- Ja sam je video Maju na Istagramu, lajkovao sam joj par slika. Ona je meni bila jako lepa, ali nisam znao šta je ona radila u vezama pre. Da sam znao, ne bih bio sa njom. Mene je pismo strašno poremetio. Maja mi nije dala mira kad se zamislim, jer mi je stalno prebacivala neke stvari. Ja se nisam ohladio od nje, nego sam bio u razmišljanju nekom. Upozoravao sam je i rekao kad je bila poslednja šansa - kazao je Stanislav prilikom svog gostovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
e svasta

31.05.2024 20:44

ona koja je poznata kao radodajka ne mora da se tipuje, samo kazes ajde i gotova stvar, Maja mnogo visoko leti i ulepsava stvarnost