ANITA NAHVATALA ANĐELA I MAJU NA DELU! Skandal u Eliti, Ranković odlučio da "uteši" Stanislavovu bivšu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinkvić i Anđelo Ranković nikad prisniji!

ANITA NAHVATALA ANĐELA I MAJU NA DELU! Skandal u Eliti, Ranković odlučio da "uteši" Stanislavovu bivšu!

Foto: TV Pink/printscreen

Na Pink televiziji uživo iz Elite, u toku je proslava rođendana Željka Mitrovića, vlasnika Pink Media Group. Ova tradicionalna proslava privlači pažnju već godinama unazad, a i ove godine učesnici uživaju u raskošnoj trpezi i bogatoj ponudi pića.

Jedan od glavnih elemenata ove proslave je glamurozna dekoracija koja ostavlja ukućane bez daha. Svečana atmosfera i pažljivo birani detalji čine da ova proslava bude nezaboravna. Uz to, bogata trpeza pruža učesnicima priliku da uživaju u raznovrsnim jelima i pićima.

Na adresu Bele kuće stiglo je pismo direktno od Željka Mitrovića, koji je poželeo učesnicima rijalitija dobar provod za njegov rođendan:

- Draga Elito, danas je moj rođendan i voleo bih da uživate u hhrani i piću, želim vam uspešan nastavak učešća i proslava će biti u kući odabranih. Pozdrav, Željko Mitrović -glasilo je pismo.

 

Dok su ukućani uživali slušajući muziku, Maja Marinković je iskoristila priliku i odsustvo Anite Stanojlović, pa se približila Anđelu Rankoviću. Ona je želela da ga pita za savet kako da obnovi vezu sa Stanislavom Krofakom, ali čini se da je raspoložena i za druženje sa Anđelom, bez obzira što zna da to smeta njegovoj izabranici Aniti, koja je ljubomorna na svaku žensku osobu, koja se približi Rankoviću.

Podsećamo, Anita je nedavno histerisala Anđelu zbog Maje, dok su fanovi rijalitija zaključili da njihova veza više ne funksioniše zbog nedostatka intimnosti između njih dvoje, što je priznala i sama Anita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

01.06.2024 05:09

REALNO ANĐELU ODGOVARA MAJA PO SVIM PARAMETRIMA...ZA RAZLIKU OD ANITE, KOJA SE JEBE,SA SVIMA...ZA RAD SVOJE REPUTACIJE...ANITA JE ZLO U SVAKOM POGLEDU...A MAJA JE DŽEK...NEMA MATREIJALNE POTREBE DA SE EKSPONIRA...

dušanka

01.06.2024 05:12

Anita je zlo...primitivna...neškolovana...ali gladna slave i ZLO...ko god bio u priči...ona je Z...l...o...