BRUTALNO NAPADNUTA TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA! Hitno se oglasila, umešan i OTAC njenog deteta! ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog obnaženih fotografija nastao haos na mrežama!

BRUTALNO NAPADNUTA TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA! Hitno se oglasila, umešan i OTAC njenog deteta! ŠOK!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i pevačica, Rialda Karahasanović, nedavno je saopštila javnosti da je u petom mesecu trudnoće, podelivši emotivnu objavu sa fanovima putem društvene mreže Instagram. Ona je sada objavila i nekoliko fotografija u donjem vešu, na kojima je pokazala svoj trudnički stomak. Međutim, ova objava naišla je na osudu nekih pratilaca, koji su izrazili nezadovoljstvo zbog načina na koji se Rialda predstavila. 

- Čestitam, ali čemu takvo slikanje i takvo odevanje, draga Rialda - glasio je jedan od komentara ispod sporne objave, a ubrzo nakon toga, bivša zadrugara je odlučila da sarkastično odgovori na kritike, te spomenula i svog supruga:

Republika

Foto: instagram.com/queenrialda

Trudna Rialda napadnuta zbog obnaženih fotografija

- Moj muž voli kada nemam ništa na sebi, ali da sam znala da će tebe toliko moje fotografije u gaćama da potresu, dva puta bih razmislila šta ću objaviti - stoji u pevačicinom odgovoru.

Podsećanja radi, krajem marta ove godine portal Republika ekskluzivno je otkrio da je pevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović u drugom stanju i da čeka dete sa svojim verenikom Elvisom Biberovićem. Njih dvoje su se verili dok su boravili na Maldivima.

Osećam se super, kad je prošao taj prvi talas mučnina i svega. Da nemam stomak sad, ljudi ne bi ni znala da sam trudna. Dobro je, ne mogu da se žalim - rekla je Rialda za Republiku, te otkrila kako je otac njenog detete saznao radosne vesti:

Republika

Foto: QUEENRIALDA/INSTAGRAM / INSTAGRAM

Rialda Karahasanović sa verenikom

Budući tata je super reagovao. Pokazala sam mu test na video-pozivu, on kaže: "Imaš koronu?". Mislio je da je za to test. Ja rekoh: "Ne, bićeš tata". Oduševio se. Baš je bio srećan. Oboje smo uzbuđeni, on mi šalje klipove beba, pita šta nam treba, uživeo se u ulogu, vidi se da jedva čeka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading