URGENTNO PREKINUT PROGRAM NA PINKU! Janjuš se ZALETEO na Anđela, obezbeđenje odmah napravilo ŽIVI ZID! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opasdno stanje u rijalitiju!

URGENTNO PREKINUT PROGRAM NA PINKU! Janjuš se ZALETEO na Anđela, obezbeđenje odmah napravilo ŽIVI ZID! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćnjeg izdanja emisije "Pitanja novinara" došlo je do žestokog sukoba između Anđela Rankovića i Marka Janjuševića Janjuša. Naime, bivši košarkaš je u jednom moment uvredio partnerku svog cimera, Anitu Stanojović, što je dovelo do neviđenog karambola između njih dvojice u Beloj kući. Program je odmah prekinut, a do većeg incidenta nije došlo jer je obezbeđenje rijalitija "Elita" reagovalo na vreme.

- Marš, nakazo smrdljiva, koga ćeš ti da je*eš, ajde, pali bre - vikao je Anđelo.

- Je*aću ja majku i vama i neviđenoj armiji... Pederko jedan - brecao se Janjuš.

- Ti sedi dole kad ti ja kažem! Anita, ja zbog tebe skaćem ovde - rekao je Ranković svojoj devojci, koja se umešala u sukob.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš se zaleteo na Anđela ELita 7 Zadruga

- Vidi ovoga, je*em li mu majku u pi*ku, šta ću da vam radim tek - nastavio je Janjušević.

- Ajde, bre, pali indijancu jedan, alkoholičaru, ovde samo znaš žene da napadaš - dobacio je Anđelo, dok ih je obezbeđenje razdvajalo kako sukob ne bi eskalirao u fizički kontakt.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš se zaleteo na Anđela ELita 7 Zadruga

Podsećanja radi, nakon turbulentnog sukoba Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, koji se nedavno odigrao na imanju, njihova zajednička podršla i fanovi rešili su da ih obraduju poklonima koji su danas dostavljeni na adresu Bele kuće.

Naime, kako gomila paketa i darova nije mogla da se nosi rukama, pripadnici obezbeđenja su bili prisiljeni da rijaliti paru sve dostave uz pomoć kolica, što je izazvalo pravu pometnju i zaprepašćenje kod svih prisutnih učesnika. Detaljnije pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Mirkov

01.06.2024 11:37

ovaj bilmez Janjus nije bio agresivan a sada valja fore Cara Kristijana Mikija Tomovica Slavnica kad nema macki mis kolo vodi. Ima da crkne sto nece pobediti a duzan i bogu i ljudima pa psuje tudju podrsku kako ga nije sramota on bi silom da svi moraju njega da podrzavaju, bednik jedan ne moze da sakrije zavist, niko ne moze ocima da ga gleda nego ljudi cute zbog njegove tragedije da ne bi ispali monstrumi ako mu nesto kazu, sramota kako se vadi na to a sa druge strane stalno svima preti da ce da ih gazi kao mrave, j majke itd. Prolupao od ocaja i nervoze uzasno se ponasa.

Snezana

01.06.2024 12:03

Ovaj Andjelo je bas ljiga nevidjena. Grozan je, los je, umislio mukica da je neko a nikakav je. Ponasa se ko seka Persa. Ipak je za njega sreca sto ga nije dohvatio Janjus. Dosadan, nezanimljiv, ukocen, mracan, covek bre ne ume da se nasmeje. On i Adam Djogani dva najdosadnija lika koji postoje. Nikad nista zanimljivo nisu ispricali. Otkud i zasto dolaze meni nije jasno ko njih i zasto zove. Bas je nasao odlicnu devojku za sebe. Promiskuitetna lezbejka, sta li je vec, bas rodjena da je on ozeni i dovede majci i uji u kucu. Strasni likovi!

dušanka

01.06.2024 14:43

Anđelo konačno pokazuje koliko je loš čovek, kakvo zlo nosi u sebi...podmukao do koske...Janjuš jeste gubitnik realno u životu, ali nije zao i podmukao...kad Anđelo govori i njegova bogougodna DEVICA ANITA...ja samo prebacujem kanal...sreća pa to nije često...takvo zlo kao njih dvoje, na čelu sa GARGAMELOM MIĆOM...relliti nikada nije video...