ANELI PONOVO "NATERANA" NA ODNOSE, TRESE SE REHAB! Janjuš legao, pa čekao da Ahmićeva završi "posao!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je odlučila da Janjušu nadoknadi sve.

ANELI PONOVO "NATERANA" NA ODNOSE, TRESE SE REHAB! Janjuš legao, pa čekao da Ahmićeva završi "posao!"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš

Nakon turbulentnog perioda, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su sinoć iznenadili javnost pomirenjem tokom emisije "Pitanja novinara". Njihova ljubavna priča dobila je novi zaokret, a njih dvoje su odlučili da iskoriste današnje slobodno vreme kako bi se posvetili jedno drugom i nadoknadili propušteno.

- Da li vidiš koliko bora imam? - upitala je Aneli.

- Da li ti primećuješ koliko sam ja smršao? - dodao je on.

Otkako su se Aneli i Janjuš pomirili, društvene mreže preplavljene su komentarima podrške i ohrabrenja za njihovu ljubavnu priču. Mnogi fanovi izražavaju nadu da će njihov odnos sada biti jači nego ikad, dok su drugi skeptični u vezi sa dugoročnom stabilnošću njihove veze.

 

Podsećanja radi, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su se nedavno osamili u pušionici kako bi razgovarali o svom odnosu, a ovaj susret nije prošao neprimećeno. Njihov razgovor je izazvao veliku pažnju javnosti, posebno činjenica da je Ahmićeva slagala svog partnera da je dobila, iako se šuška da je u drugom stanju.

- Je l' ti želiš mene da shvatiš? - upitao je Janjuš.

- Želim, ali ne mogu nikako - rekla je Aneli.

- Kako, ako smo stigli do priče da si me slagala da si dobila? Rekla si da si dobila, rekao sam sebi: "Okej neću da priđem da pričam, prošlo je". Danas si mi prišla i keziš se - rekao je Janjuš.

- Moraš da razumeš da sam ja u lošoj situaciji, možeš da dođeš da me poljubiš, ja bi u tebi video ludilo tog trenutka i emociju, zaboravio bi. Dolaziš danas i kažeš mi da sam se uplašio da li si trudna - rekao je Janjuš.

- Pa nemam kad da dođem, kada da odem... Htela sam da vidim reakciju - rekla je Aneli.

- Nemoj da mi pričaš kada, ti znaš koliko te volim i da sam slab na tebe. Možeš da mi priđeš kada god želiš. Danas si mi odmah prebacila - rekao je Janjuš.

- Mi nikada nismo pričali normalno, seli ajde da popijemo, da popričamo - rekla je Aneli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading