ISPLIVAO SNIMAK MIONINE VRELE AKCIJE: Ipak je UŽIVALA u intimnom odsnosu sa ŠA, više nema nikakve dileme, sada je sve jasno - MALA JE DALA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle višednevnog ubeđivanja da li su uopšte bili intimni, te ko je koga uslovljavao, pojavio se klip koji govori više od reči.

ISPLIVAO SNIMAK MIONINE VRELE AKCIJE: Ipak je UŽIVALA u intimnom odsnosu sa ŠA, više nema nikakve dileme, sada je sve jasno - MALA JE DALA!

Foto: printskrin instagram

Miona Jovanović

Iako su se zvanično pomirili Miona Jovanović i Nenda Aleksić Ša konstantno su na ivici nove eskalacije odnosa. 

Ona ga je već nekoliko dana držala na leru zbog toga što je javno progovorio o njihovim vrelim akcijama, za koje je Miona dugo krila da ih nije ni bilo. 

Republika

Foto: printskrin instagram

Miona Jovanović uhvaćena u strastvenoj akciji sa Ša

Kasnije je pokušala da ubedi sve kako ju je reper primoravao na odnose, zbog čega je on tražio da mu se javno izvini, dok je ona izjavila da su definitivno raskinuli.

Međutim, sada je isplivao snimak na kome je jasno da je par imao stastvene igrarije ispod pokrivača i da je Miona i te kako uživala, što otkiva osmeh na njenom licu, te nema ni naznaka da je neko terao na ovo.

- Miona i Ša u Odabranima... Ima klipova, NE BRINITE - stoji u opisu intimnog snimka Mione i Ša, dok u pozadini ide Severinina pesma "Mala je dala".

Republika

Foto: printskrin instagram

Miona Jovanović uživa u vreloj akciji sa Ša

Jovanovićeva se tokom emisije u kojoj se raspravljala sa Nenadom izletela, pa priznala zbog čega joj još ne ide u prilog da se zna za njihove odnose, kada je pomenula da je on i dalje u polubraku, te da joj ne prija etiketa ljubavnice. 

- Ma da, ona je naivna mala Miona. Ovo pranje više neće proći, da ispadne da sam je ja uslovio - rekao je Ša.

- Miona, da li te je uslovio - upitao je Darko.

- Ajde sad kaži - rekao je Ša.

- Pa budi dobar , pa neću reći - zaključila je Miona.

Posle svega, Miona i Ša su nastavili da provode vreme zajedno pa je njen i njen "definitivan raskid" preko noći pao u vodu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Darko

02.06.2024 14:31

Kakvo lažno glumatanje. Fuuuj!