MAJA TRAŽI UTEHU POSLE RASKIDA: U očaju se obratila ovom cimeru, a on joj u facu sasuo da je JADNO I MIZERNO što je pomenula VRELU AKCIJU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva i dalje ne može da nađe objašnjenje za to što se Stanislav Krofak ohladio od nje.

MAJA TRAŽI UTEHU POSLE RASKIDA: U očaju se obratila ovom cimeru, a on joj u facu sasuo da je JADNO I MIZERNO što je pomenula VRELU AKCIJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica "Elite" Maja Marinković nikako ne može da se pomiri sa raskidom, pa vodi konstantne razgovore sa cimerima, a sada je Lazar Čolić Zola pokušao da joj ukaže na to gde je grešila sa Stanislavom Krofakom.

Maja, koja sve vreme, nije krila svoje emotivno stanje, odlučila je da podeli svoje misli i osećanja sa Zolom, koji je bio spreman da je sasluša i pruži podršku.

- Možda ja nisam rođena, možda mi je suđeno da budem sama... Imaš takve ljude - jadala se Maja, dok ju je Zola tešio: 

- Ti sad da imaš dete, bolelo bi te da ne kažem šta za neke stvari i bilo bi ti drugačije. Pričao sam ja sa njim o tome, stvarno tako mislim. On je ostvaren kao otac, da li će naći ženu ili ne, ponovo se oženiti!

Republika

Foto: PRINTSKRIN

Maja Marinković otvorila dušu pred Zolom


Maja je iznela svoje najintimnije osećaje i strahove koji su je mučili nakon raskida sa Stanislavom.

Njemu ne treba devojka kao što sam ja, nego neka koja nije imućna, koju će moći da fascinira i neće da ga zove na video-poziv i pita ko sedi tu... Nisam ja ta, džaba. Ja nisam osoba koja bih prevarila, ja sam volela jednog čoveka i ne bih ga prevarila, sve da me staviš u sobu. Sve je otišlo njegovom hladnoćom nakon pisma - objašnjavala je Marinkovićeva.

Prethodno, Maja je vodila dugi razgovor sa ostalim cimerima, gde je iznela svoje dileme i strahove. Otvoreno je pričala o svojoj vezi sa Stanislavom, ističući kako se oseća nakon njihovog raskida. Njeni cimeri su joj pružili podršku i ohrabrili je da otvori svoje srce Zoli, kako bi iznela sve što je tišti.

- On razmišlja kako ćerka gleda na to, možda kad tebe vidi razmišlja kako nanosiš bol njegovog porodici. On sam kaže da si ga ukanalila. Bilo je jadno i mizerno da kažeš j*bali ste se tamo, a trebalo je on da kaže, a ti da ćutiš - otvarao joj je oči Čolić, ali Maja je ostala pri svom:

Nisam ja kriva, to je jače od mene. On da je bio prema meni kao prvih mesec dana, ne bih nikad nešto prva uradila. Bio je hladan, šta god sam zamerila ne postoji kompromis sa njim!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković ne može da nađe utehu posle raskida


Ona je istakla značaj podrške koju je dobila od svojih cimera, naglašavajući da joj je bilo lakše da se suoči sa svojim emotivnim problemima uz njihovu podršku. Otvoreni razgovor sa Zolom joj je dodatno olakšao da iznese sve što je dugo skrivala u sebi.


BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading