SAOPŠTENA KONAČNA ODLUKA STANISLAVA KROFAKA: Maja Marinković doživela POMRAČENJE nakon ovih reči (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par zauvek presekao!

SAOPŠTENA KONAČNA ODLUKA STANISLAVA KROFAKA: Maja Marinković doživela POMRAČENJE nakon ovih reči (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom sinoćnje emisije "Nominacije" učesnici su imali obavezu da biraju između dva velika favorita, Maje Marinković i Anđela Rankovića. Svoj sud o potrčcima izneo je i Stanislav Krofak, koji je nedavno doneo odluku da stavi tačku na svaki odnos sa poznatom starletom, a svi su s nestrpljenjem pratili šta će reći o njoj nakon svih turbulencija u rijalitiju "Elita".

Naime, Stanislav je izneo svoje mišljenje o Maji ističući da su imali lepe trenutke u odnosu, ali da je ipak odlučio da okonča njihovu vezu.

- Sve što danima pričam, iza toga stojim. Prema meni je ispala loš čovek. Mislim da nije imala razlog da mi takve stvari uradi. Nema potrebe da porazgovaramo ikada više. Ne mogu da pređem preko svega - kazao je Stanislav, pa dao sud o Anđelu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak nominuje Elita 7 Zadruga

 

- O Anđelu imam najlepše mišljenje. Ostavljam Maju, jer smo imali lepe trenutke u odnosu - rekao je Stanislav.

- Nemam šta da dodam. Mislim da je mene Stanislav pikirao. Mislim da se nećemo više nikada pomiriti. On je taj koji govori da nema ništa od našeg razgovora, a rekao je pre neki dan da bi sa mnom napolju popio kafu. Šta to znači? - upitala je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7 Zadruga

- Ja sam rekao to onako, nisam mislio da stvarno pijemo kafu - kazao je Stanislav.

- Dobro, ako me napolju ikada nazoveš, samo da znaš da se neću javiti. Nema potrebe da me napolju želi, a ovde ne, jer se verovatno plaši reakcije svoje porodice - kazala je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading