OČAJNIČKI POTEZ MAJE MARINKOVIĆ! Shvatila da ju je Stanislav otpisao za sva vremena, pa odlučila da se PONIZI do kraja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković na sve načine pokušava da "smekša" Stanislava Krofaka.

OČAJNIČKI POTEZ MAJE MARINKOVIĆ! Shvatila da ju je Stanislav otpisao za sva vremena, pa odlučila da se PONIZI do kraja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćnje emisije "Nominacije" učesnici su imali obavezu da biraju između dva velika favorita, Maje Marinković i Anđela Rankovića. Svoj sud o potrčcima izneo je i Stanislav Krofak, koji je nedavno doneo odluku da stavi tačku na svaki odnos sa poznatom starletom, a svi su s nestrpljenjem pratili šta će reći o njoj nakon svih turbulencija u rijalitiju "Elita".

Naime, Stanislav je izneo svoje mišljenje o Maji ističući da su imali lepe trenutke u odnosu, ali da je ipak odlučio da okonča njihovu vezu.

Kako je Maji obećao da će ići na kafu po izlasku iz Elite, a kasnije i tu ponudu povukao, Marinkovićevoj je pala roletna, pa mu se obratila tokom nominacija i stavila mu do znanja da ni ne pokušava da je pozove nakon rijalitija, jer mu se neće javiti na poziv. Čini se da je Marinkovićeva napokon shvatila da od pomirenja sa Stanislavom nema ništa, pa je konačno stavila tačku i nastavila dalje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

- Nemam šta da dodam. Mislim da je mene Stanislav pikirao. Mislim da se nećemo više nikada pomiriti. On je taj koji govori da nema ništa od našeg razgovora, a rekao je pre neki dan da bi sa mnom napolju popio kafu. Šta to znači? - upitala je Maja.

- Ja sam rekao to onako, nisam mislio da stvarno pijemo kafu - kazao je Stanislav.

- Dobro, ako me napolju ikada nazoveš, samo da znaš da se neću javiti. Nema potrebe da me napolju želi, a ovde ne, jer se verovatno plaši reakcije svoje porodice - kazala je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading