STANISLAV POBRKAO MAJU I MIONU, VIŠE NE RAZLIKUJE BIVŠE! Pojavile se u IDENTIČNOJ kombinaciji, pa doživele neprijatnu scenu sa Krofakom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Miona su bile kao preslikane tokom sinoćnjih nominacija.

STANISLAV POBRKAO MAJU I MIONU, VIŠE NE RAZLIKUJE BIVŠE! Pojavile se u IDENTIČNOJ kombinaciji, pa doživele neprijatnu scenu sa Krofakom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćnje emisije "Nominacije" učesnici su imali obavezu da biraju između dva velika favorita, Maje Marinković i Anđela Rankovića. Pored zanimljivih izlaganja ukućana, pažnju je privukao i stajling Mione Jovanović, koji je bio identičan kao autfit Maje Marinković, te je gotovo bilo nemoguće napraviti razliku i prepoznati ih.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Miona Jovanović

- Anđelo je fin, dobar i kulturan. O njemu sve najlapše. O Maji sve najgore. Poznata je po tome što je razvodila muževe od žena. Iskoriste te kao krpu, pa te šutnu. Nju šaljem, Anđela ostavljam - kazala je Miona o Maji tokom nominacija, a Marinkovićeva je odmah uzvratila.

- Miona je moj fan, molila me je da se slikamo u jednom kafiću kad smo se sreće. Ona mi morališe, a zapravo je i ona ljubavnica. Ima energiju grobljanske pevačice, žao mi je što je Stanislav rekao da si ko krava u krevetu - kazala je Maja.

Stanislav je nemo posmatrao ovaj okršaj bivših devojaka i nijednom se nije umešao, a zbog stajlinga su mnogi komentarisao da nije mogao ni da prepozna koja u kom trenutku priča.

- Sve što danima pričam, iza toga stojim. Prema meni je ispala loš čovek. Mislim da nije imala razlog da mi takve stvari uradi. Nema potrebe da porazgovaramo ikada više. Ne mogu da pređem preko svega - kazao je Stanislav o Maji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

02.06.2024 17:43

Reče "moralna" kafanska pevačica, i ostade da stoji. Pa zar ona nije razvela Ša. Ušao je da dokaže Vanji da je voli i da se uveri u njegovu vernost. I dogodi se fina,fina pa Miona. Muvala ga sa svojim pričama o sad već bivšem. Smuvapa ga, prevari i ostavi "dečka" iz ZG. Ona komentariše Ivanu, Vanju pa i Taru. Ima li gore od nje od tri navedene. Gora da ne može gora biti. Mrtva trka između nje, Anite i Aneli. Umesto da samoj sebi kaže ćuti Miona gora si od Maje. V.Tomović.Filip dovoljno rekao o Mioni. 🐉🤮🐉🤮🐵🐉🐉