PUKLO NAJVEĆE PRIJATELJSTVO U "ELITI": Ako oni nisu istrajali, šta onda drugi treba da očekuju?! Bili su kao PRST I NOKAT!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je počelo tako što je ovaj rijalti učesnik ostao blizak sa obe kume.

PUKLO NAJVEĆE PRIJATELJSTVO U "ELITI": Ako oni nisu istrajali, šta onda drugi treba da očekuju?! Bili su kao PRST I NOKAT!

Foto: PRINTSKRIN

Prijateljstvo između Jovane Tomić Matore i Marka Đedovića je na izdisaju zbog toga što pojedini učesnici "Elite" govore da joj on nije prijatelj jer je u dobrom odnosu sa Anđelom Rankovićem i Anitom Stanojlović, kojoj je čak kumovao na venčanju sa Matorom.

- Od čega ja da branim Matoru? Ne razumem stavove pojedinca? Ispadao sam najveći degen kad sam na sve načine branio ljude - pravdao se Đedović pred Milenom Kačavendom, a ona ga je podržala:

- Ja sam rekla Matoroj da samo tebi i meni može da veruje. 

Republika

Foto: Printskrin

Marko Đedović se jada Mileni Kačavendi

Đedović se zatim obratio direktno Matoroj, koja mu je, reklo bi se, već presudila.

- Šta ja sad treba da se iskompleksiram i da oteram Anitu i Anđela u pi*du materinu?! Ne razumem kakve ovo stavove imaju pojedini učesnici. Je l' Bojana smatra da ja treba da ''uništim'' Anđela da bi se ti pomirila sa Anitom? - pitao je Đedović, a Jovana mu je uzvratila ladna kao špricer:

- Bojana ima neke druge stavove, ne znam šta da kažem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora razočarana u Đedovića

Matorin najveći prijatelj i kum se tada zgranuo. 

- Milena, je l' ti sad vidiš ovo? Kako meni Matora sad odgovara, još će da ispadne da ja nešto namerno radim. Što tebe onda sa Samirom nisam spojio? Ne mogu da verujem, ali stvarno - zaključo je Đedović.

Podsetimo, sve je krenulo nedavno kada je Marko za crnim stolom uporedio Matoru sa Ša, te ishvalio Aneđela i Anitu kao osobe koje njega najviše poštuju u kući. Iako se i tada ogradio, da njega njihovi međusobni odnosi ne zanimaju, dok se svi prema njemu ophode sa uvažavanjem, očito su drugi to iskoristili da pune Matoroj glavu protiv njega i da pre ili kasnije dođe do pucanja možda i najvećeg prijateljstva u "Eliti".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
hehe

03.06.2024 09:32

a ova matora Kacavenda sebe uzdize kao da je doktor nauka a ne seljancurina alapaca i najizgubljeniji slucaj ozbiljnih godina ikada vidjen u rialitiju.

Poki

03.06.2024 16:05

Sveznajuci Marko Djedovic dvolicna osoba koja na podmukao nacin vedri i oblaci u Eliti. Naslednik Lepog Mice