TROJKA U PO BELA DANA: Prekinula Aneli i Janjuša usred AKCIJE, oni je privukli sebi, pa zajedno nastavili MAŽENJE (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti par više ne bira ni mesto ni vreme, a ni društvo u kome će razmenjivati strasti.

TROJKA U PO BELA DANA: Prekinula Aneli i Janjuša usred AKCIJE, oni je privukli sebi, pa zajedno nastavili MAŽENJE (FOTO)

Foto: Printskrin

Učesnici "Elite" Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš posle sunčanja odlučili su da se osame i prepuste novom razmenjivanju nežnosti, ali ih je usred akcije prekinula Vesna. 

Čak ni ovakvi trenuci ne mogu da prođu bez Janjuševog kučeta, koje im redovno uskače u krevet, a neretko se Aneli penje na glavu, pa čak i urinira po njoj.

Ovog puta, jasno im je stavila do znanja da se oseća zapostavljeno, a oni su je privukli sebi i nastavili maženje utroje. 

Inače, Aneli i Januš otkako su se pomirili ne mogu da se odvoje jedno od drugog, te su već postali predmet kritika kako u kući, tako i na društvenim mrežama. 

Mnogi ih prozivaju kako ne rade ništa drugo sem što razmenjuju strasti i uživaju jedno u drugom. Međutim, njih to mnogo ne dotiče, već gledaju da iskoriste svaku novu priliku za ljubavnu igru, pa makar i ovako u društvu.

Podsetimo, par se pomirio nakon što je Ahmićeva već danima pričala o mogućoj trudnoći.

Ona je u jednom momentu priznala da ne bi volela da je ostala u drugom stanju.

Kako smo mi to preračunali - pitala je Aneli.

Ne znam, ja znam da sam ja u pravu, a hoću da prsnem od mozga. Kako ti ne znaš stvari koje se rade o tebi - upitao je Janjuš.

Ne znam gde mi je glava. Računala sam sa Đedovićem. U pravu si da je to bilo sa Vaskrs - dodala je Ahmićeva.

Nema veze šta god da je - pručio je on.

Daj Bože da nije, ti znaš zašto. Ja ne bih volela da je to. Sad ne - zaključila je Aneli.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading