ŠA ZATEČEN U SMRTNOM GREHU SA CIMEROM: Sve se odigralo dok je Miona spavala, a njima dvojici je ovo vidno PRIJALO (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko od njega nije očekivao da se preda ovoj vrsti uživanja, mora da mu se omaklo na psihičkoj bazi!

ŠA ZATEČEN U SMRTNOM GREHU SA CIMEROM: Sve se odigralo dok je Miona spavala, a njima dvojici je ovo vidno PRIJALO (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici "Elite" Borislav Terzić Terza i Nenad Aleksić Ša osamili su se u kući Odabranih dok su ostali učesnici spavali, pa su sebi priredili gastronomsko uživanje prilikom kog su jeli sve što im se našlo na trpezi.

Republika

Foto: printskrin

Nenad Aleksić Ša i Borislav Terzić Terza ko gladne godine

Nakon što su okupirali celu kuhinju, Ša i Terza su zdušno uživali u degustiranju kulinarskih specijaliteta. Ovo predavanje čistom hedonizmu njima dvojici je vidno prijalo, a pošto su završili s prejedanjem, legli su punih stomaka siti i srećni da odmore.

Inače, prejedanje spada u jedan od sedam smrtnih grehova zajedno sa gordošću, srebroljubljem, bludom, zavišću, gnevom i lenjosti.

Republika

Foto: printskrin

Nenad Aleksić Ša i Borislav Terzić Terza utolili glad

S obzirom na to da je Ša u treningu i da veoma drži do svog tela i definicije, niko nije očekivao da će baš on biti zatečen u ovakvom prestupu i to usred noći.

Podsećamo, reper u poslednje vreme ima oscilacije u svom ljubavnom odnosu sa Mionom Jovanović, pa se napad gladi koji je imao i utolio ga zajedno sa Terzom u kuhinji možda može pripisati njegovom prihičkom stanju zbog krize u vezi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Ša su kao rogovi u vreći

Nedavno je između para došlo do javnog sukoba, kada su oboje izneli svoje stavove pred kamerama. Aleksić je istakao da će se jedino pomiriti sa Mionom ukoliko mu se ona izvini, dok je Miona odlučno odgovorila da je za nju raskid konačan.

Kako je Miona prethodno izjavila da ju je Ša uslovljavao i gotovo primorao na se*sualne odnose, reper je bio izričit u zahtevu da mu se Jovanovićeva javno izvini za ovakvo poniženje i etiketu nasilnika.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nadica

03.06.2024 07:17

Kakav reper - to je bolesnik, pokvarenjak i beskičmenjak! FUJ!!!!!!!!!!!