ISPLIVALA ISTINA O "AFERI CIGARETE" -"Ti si jedan psihopata!": Bojana zapenila, skočio i Ivan Marinković, pa uletelo obezbeđe! Totalni KARAMBOL U "ELITI"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Majčica izazvao novi incident u Beloj kući, jedva zaustavljen opšti haos.

ISPLIVALA ISTINA O "AFERI CIGARETE" -"Ti si jedan psihopata!": Bojana zapenila, skočio i Ivan Marinković, pa uletelo obezbeđe! Totalni KARAMBOL U "ELITI"!

Foto: printskrin

Uoči emisije "Izbacivanje" u "Eliti" je bila napeta atmosfera koja je eskalirala u žestok sukob Luke Majčice i Bojane Pavlović.

Naime, njih dvoje su se posvađali dok su spremali večeru i iz sveg glasa počeli da urlaju jedno na drugo, a razlog je bila Anđela Šparavalo

Obezbeđenje je momentalno uletelo u Belu kuću, kako ne bi došlo do većeg incidenta, a Bojana je optužila Luku da je stavio cigarete na njen krevet, zbog povezivanja sa Anđelom Šparavalo. Pošto je pobesnela, Ivan Marinković se umešao da smiri strasti.

- Je l' te nije blam - pitao je Ivan Marinković Luku.

- Nije - odbrusio je Majčica.

Republika

Foto: printskrin

Luka Majčica opet zakuvao sa Bojanom Pavlović

- Ti si jedna psihopatala. J*bem vas usta bolesna, mrš na lečenje. Cigarete su bile na mom krevetu, da li si ih ti Ivane stavio?! Nemoj da se mešaš, dečko je psihopata - urlala je Bojana.

Podsećamo, "afera cigarete" traje već danima, a pojedini cimeri smatraju da Majčica muva Anđelu zbog svog opstanka u rijalitiju. Kako su između nje i Bojane svakako sve vreme uzavrele strasti, nastala je drama, koja se očito ni danima nakon ovog incidenta ne stišava.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo se zaklela u brata da nije uzela Lukine cigarete

Ja sam imao par cigareta. Dao sam jednu Aneli, jednu uzeo sebi, i ja sam stavio na krevet cigaretu, a ona je to uzela - rekao je Luka kad se povela polemika.

Ona je to uzela - upitala je Bojana.

Jeste, Bojana, ja video - govorio je voditelj Milan Milošević.

Ja sam njoj dala pola kutije - dodala je Bojana.

Ja nisam uzela njegove cigarete - vikala je Anđela.

- Anitina majka je rekla da je ona loša osoba - rekao je Milan.

Brata mi, kunem se u njega, nisam uzela - zaključila je tada priču Anđela.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading