UČESNIK HITNO IZBAČEN IZ ELITE! Evo ko je napustio Belu kuću! Gledaoci zbog OVOGA OSTALI U NEVIĐENOM ŠOKU! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je po izbacivanju sa imanja otišao pravo u studio, gde je sumirao utiske, a publika je bila i te kako u šoku, s obzirom na to da se verovalo da će da ostane do samog kraja.

UČESNIK HITNO IZBAČEN IZ ELITE! Evo ko je napustio Belu kuću! Gledaoci zbog OVOGA OSTALI U NEVIĐENOM ŠOKU! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo

Nakon nominacija i proglašavanja toga ko je imao najmanje glasova, Elitu je juče napustio učesnik Pavle Milevski, koji nije krio da mu je krivo što se rastaje o cimera. On je po izbacivanju sa imanja otišao pravo u studio, gde je sumirao utiske, a publika je bila i te kako u šoku, s obzirom na to da se verovalo da će da ostane do samog kraja. 

- Šta se to dešava u odnosu Stanislava, Maje, Ša i Mione? - upitala je Ana Radulović.

- Ne zna se ko je luđi. Maja je malo zahtevnija, Stanislav je u haosu. Mislim da je Stanislav trpeo u sebi, a onda eksplodirao. Maja nije trebalo da iznese neke stvari, to sam joj rekao i on se osetio izdano i to ga je razočaralo. Maja treba da traži dečka koji je sličan njoj - govorio je on.

Foto: RTV PINK printscreen

Pavle Milevski

 

- On je rekao da neće doći do odnosa, a imali ste priliku da čujete Maju. Kome veruješ? - dodala je voditeljka.

- Mislim da su imali odnose, to ću da vidim na putu do kuće. Bili su u fazonu da su ugasili kameru, kad ono međutim... Dečko je prvi put u rijalitiju, šta da kažem. Ja o Mioni stalno menjam mišljenje, deluje mi nekad kao folirant, a nekad da je Ša previše gušim. Verujem nekad da je zarad rijalitija sa njim i da ima emocije prema Stanislavu. Taj odnos je misteriozan - poručio je on. 

Foto: RTV PINK printscreen

Pavle Milevski

 

Inače, glavna tema od sinoć u rijalitiju je prijateljstvo između Jovane Tomić Matore i Marka Đedovića koje je na izdisaju zbog toga što pojedini učesnici "Elite" govore da joj on nije prijatelj jer je u dobrom odnosu sa Anđelom Rankovićem i Anitom Stanojlović, kojoj je čak kumovao na venčanju sa Matorom.

Od čega ja da branim Matoru? Ne razumem stavove pojedinca? Ispadao sam najveći degen kad sam na sve načine branio ljude - pravdao se Đedović pred Milenom Kačavendom, a ona ga je podržala:

Foto: RTV PINK printscreen

Pavle Milevski

 

- Ja sam rekla Matoroj da samo tebi i meni može da veruje. 

Đedović se zatim obratio direktno Matoroj, koja mu je, reklo bi se, već presudila.

- Šta ja sad treba da se iskompleksiram i da oteram Anitu i Anđela u pi*du materinu?! Ne razumem kakve ovo stavove imaju pojedini učesnici. Je l' Bojana smatra da ja treba da ''uništim'' Anđela da bi se ti pomirila sa Anitom? - pitao je Đedović, a Jovana mu je uzvratila ladna kao špricer:

- Bojana ima neke druge stavove, ne znam šta da kažem. Ne bih se tu nastavljala. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading