ANELI SE SRUŠILA KAO SVEĆA! SVI PRITRČALI DA JE PODIGNU! ŠOK-SCENE U "ELITI", Ahmićka se vuče po podu i ne DOLAZI SEBI! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je od šoka kasnije počela da jeca na sav glas, a onda se smestila u krevet kako bi što pre završila dan koji joj je bio mnogo naporan.

ANELI SE SRUŠILA KAO SVEĆA! SVI PRITRČALI DA JE PODIGNU! ŠOK-SCENE U "ELITI", Ahmićka se vuče po podu i ne DOLAZI SEBI! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić već neko vreme se cimerima u rijalitiju žalila na premor i to da joj je preko potreban san, a kada je ostala bez trunke snage, srušila se pored kreveta! Scena nije bila nimalo naivna, a kada se Aneli srušila kao sveća, cimeri su odmah pritrčali da da bi joj ukazali pomoć.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić

 

Ona je od šoka počela da jeca na sav glas, a onda se smestila u krevet da bi što pre završila dan koji joj je bio mnogo naporan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Podsećamo, učesnici rijalitija "Elita" Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić ponovo su na ratnoj nozi, a sada je bivši košarkaš otkrio sve o tome da li sumnja da je starleta u drugom stanu, ali i da li je tačno da joj je navodno zabranio da se grli s drugim muškarcima. 

- Radi se o ozbiljnim kretenima koji nemaju dva grama mozga, a i ja s njima. Ja treba da budem s njom pogotovo zbog situacije zbog koje se priča. Ona dođe u situaciju da je pojaše muškarac koji sedi po ceo dan sa mnom. Ja sam stao i gledam, a oni mi se keze i kažu da sam bolestan - pričao je Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Kaže da si joj zabranio da se grli s muškarcima - dodao je Darko.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

To je žena bolesna, zamisli da se grli... Još ona meni objašnjava kako mi Uroš puni glavu, a sve njene drugarice govore da sam bolesnik i da ne treba da bude sa mnom. Zamisli kod kuće da uđem u dnevnu sobu, a komšija došao da je masira. Da li sam ja lud? Posle će neko da kaže da sam opet napravio haos. Dečko je opkoračio preko du*eta, ona se smeje i kaže da sam bolestan - nastavio je Janjušević.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
pop

03.06.2024 10:46

zamisli da ti petljas da milicom a terza ti iz d ne izlazi pa petljas sa jovanom pa sa majom a aneli to sve treba da proguta, ovaj bilmez nije za ljide ni za prijatelja ni za partnera tezak kao crna zemlja kompleksas gubitnik niko i nista apsolitna muska nula

Trsha

03.06.2024 12:18

E Jasko Jasko!!! Nismo ti mi birali "ljubav" tvog zivota, a lepo su ti rekli ljudi: "da joj je karakter izlizan kao djon od starih cipela!!" al ti nisi hteo da cujes. Ma Asim sve u pravu covek.