ZOLA ODLEPIO ZBOG STEFANI! Rešio da je osvoji, MILJANA KULIĆ ĆE NAPRAVITI KARAMBOL KAD ZA OVO SAZNA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je uz razgovoru sa Darkom Tanasijevićem iskreno govorio o svojim emocijama, pa su fanovi Elite poprilično iznenađeni, a pre toga je pričao o tome u kakvom je sada odnosu sa Nišlijkom.

ZOLA ODLEPIO ZBOG STEFANI! Rešio da je osvoji, MILJANA KULIĆ ĆE NAPRAVITI KARAMBOL KAD ZA OVO SAZNA!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik Elite Lazar Čolić Zola ne odustaje već neko vreme od toga da osvoji cimerku Stefani Grujić, ali se to nikako neće svideti njegovoj bivšoj devojci Miljani Kulić, koja i dalje ljubomoriše kad god bi neka druga prišla Lazaru.

On je uz razgovoru sa Darkom Tanasijevićem iskreno govorio o svojim emocijama, pa su fanovi Elite poprilično iznenađeni, a pre toga je pričao o tome u kakvom je sada odnosu sa Miljanom Kulić. 

Foto: printscreen/RTVPink

Stefani Grujić

 

- Dva dana nemamo komunikaciju Miljana i ja. Ovo je prvi put da sam ušao da prema njoj nemam napadački bilo šta, nisam je provocirao, čak sam i legao pored nje. Ona hoće sve i odmah i da bude po njenom. On je pre neko jutro ušla u izolaciju i rekla: "Moram nešto da ti kažem, imala sam s*ks sa Darjanom, ne volim te više", a onda uveče umire za mnom. To mi je katastrofa, više me ne pogađa. Ja gledam sve to da mi je jadno i ne mogu da verujem na koje grane se devojka spušta. Zbog čega? Nisam išao protiv nje - govorio je Zola.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zola i Miljana Kulić

 

- Čini mi se da provodiš više vremena sa Stefani, šta se tu dešava? - upitao je voditelj.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zola i Miljana Kulić

 

- To mi je možda i jedna od najboljih cura koja je bila, što se tiče fizičkog izgleda. Ne bih voleo da provodim toliko vremene sa njom, jer znam sebe, a devojka je zauzeta - rekao je on.

- Da li radiš ti nju? - pitao je Darko.

- Ne znam, nije to baš tako sve. Čudno je sve to i prošli put kad sam bio bile su neke situacije i sad kao neki đavo da me tera da idem od jedne do druge. Večeras sam opet pričao sa njom pet sati. Ona je devojka zauzeta, znam kako bi se to gledalo. Kačavenda mi je danas rekla da joj se Stefani žalila jer joj je Uroš prilazio i da ga je Miljana poslala da pita da li se nešto dešava - pričao je Čolić.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading