INCIDENT OD KOG NE MOŽE DA SE OPORAVI, UMALO NIJE "NASTRADALO" DETE: Stanija pokušala da se snimi za Instagram, pa izazvala DRAMU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević je otkrila zašto još nije spremna da se ostvari u ulozi majke.

INCIDENT OD KOG NE MOŽE DA SE OPORAVI, UMALO NIJE "NASTRADALO" DETE: Stanija pokušala da se snimi za Instagram, pa izazvala DRAMU!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević hrabro je odlučila da podeli svoj najveći blam s publikom. Starleta je otkrila da je doživela neprijatnu situaciju u Americi, kada je s prijateljicom posetila šoping-mol s njenim malim detetom od dve godine. Pokušavajući da snimi nešto zanimljivo za Instagram, Stanija je odlučila da se pridruži detetu na trambulini, ali je situacija brzo eskalirala kada je dete neočekivano odskočilo i palo na glavu. Stanija je izrazila svoju sramotu i brigu zbog incidenta, delujući kao da je još potresena ovim događajem.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Stanija Dobrojević

 

-Poslednji moj najveći blam jeste bio u Americi, kad me je prijateljica zamolila da idem u šoping-mol s njom i njenim malim detencetom od dve godine. I onda je ona rekla: "Samo ga brzinski nešto sačuvaj na trambulini" i dete je tu skakutalo, skakutalo. Rekoh, sad će i teta tu da skakuće, da je to snimim za Instagram. I ja sam ustala, stala na tu trambulinu, devojčica skakuće, znači dve godine. I ja ovako skočim jednom i dete odskoči i padne tamo, odleti na glavu u pesak i počne da plače - priča ona za domaće medije, te dalje otkriva besnu reakciju njene drugarice:

- Drugarica izleće, viče na muža. Počinje s mužem da se svađa što nije popravio tu mrežicu oko trambuline. Ja onako od sramote, blama, samo skidam onaj stori da kliknem "iks" da se slučajno ne okači, da se ne vidi kako mi je dete odletelo. Onda sam mislila koji sam ja blam na ovom svetu. Nisam uopšte još spremna za decu, šta se meni desilo. Eto to mi je poslednji, najveći blam. Čak sam i ublažila kako sam to sada brzinski ispričala - istakla je starleta držeći se za glavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Jasmina

04.06.2024 09:58

Zena nije normalna. Mladunica,jos nije za dete. Ona nikada nece biti podobns da bude majka. Sramota za zenski rod. Milioni i milioni muskaraca su onanisali ledajucu njene slike.

I ti se razumeš

05.06.2024 07:41

@Jasmina - U muškarce!? Milioni i milioni muškaraca? Kao što novinari prilepe sličku od neke kvazi ribe i konstatuju kako su SVIM muškarcima popadale vilice. Ma idi begaj.