STANISLAV SAZNAO DA MU JE ĆERKA GLEDALA BRUTALNU AKCIJU U TOALETU: Krofak doživeo bolan šamar realnosti, pukla bruka uživo u programu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislavu Krofaku je uneta ključna informacija.

STANISLAV SAZNAO DA MU JE ĆERKA GLEDALA BRUTALNU AKCIJU U TOALETU: Krofak doživeo bolan šamar realnosti, pukla bruka uživo u programu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković na sve načine pokušava da ubedi Stanislava Krofaka Panteru da je vreme za njihov razgovor, kako bi on spustio loptu i pružio joj još jednu šansu, pa mu je tako sinoć prišla za vreme emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" i krenula da mu postavlja brojna pitanja, a on joj je sve vreme poručivao da se skloni od njega i prestane ga uznemiravati, što je nju dodatno razbesnelo.

Kako Stanislav i dalje veruje da njihov se*s u toaletu nije snimljen, Maja je priznala šta joj se dogodilo kada je napustila Belu kuću, kako bi išla na glasanje. Naime, kako je i sama ispričala, Maji je prišla gledateljka i pitala je za tu vrelu akciju, a Stanislav je zanemeveo, shvativši da je publika zapravo sve videla:

 

- Miona se zaljubila, dok su se družili. Kad je ušla u vezu, shvatila je da je Ša isti u svakom odnosu. Ša je smešan i zanimljiv, ali sebi na štetu. Previše je posesivan i ljubomoran. Kako je odnos odmicao, pogotovo kad je Stanislav ušao, poluljao se. Otkad je on ušao, nisu imali s*ks. Ubeđena sam da voli Stanislava i da tera inat, jer je on bio sa Majom, ali tu su 1:1. Ša i Maja su kolateralna šteta. Vidim Mionu i Stanislava zajedno. Miona i Stanislav doći će kao par u ''Narod pita''. Hejtovala sam Majinu vezu, jer nisam videla ljubav - rekla je Miksi.

- Nismo se pomirili. Ja sam ljudski prišla par puta, ali vidim da nema potrebe, jer on ima taj stav. Završili smo, ne diram ga, dok me ne bude dirao. Juče na glasanju, prišla jedna bakica i kaže šta se ono desilo u wc-u. Mene je stvarno bilo sramota. Ne znam šta bih više rekla, ali tako je. Stojim pri tome da me je pikirao, mene je blam - kazala je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bane

04.06.2024 19:01

Publika još ništa nije videla. Čista laz.