STANISLAV NAPOKON DOBIO MIONINO PRIZNANJE - NIKADA GA NIJE PREBOLELA: Ša saznao da ga Jovanovićeva ne voli, usledio KARAMBOL!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomirenje Mione i Stanislava na pomolu?!

STANISLAV NAPOKON DOBIO MIONINO PRIZNANJE - NIKADA GA NIJE PREBOLELA: Ša saznao da ga Jovanovićeva ne voli, usledio KARAMBOL!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku aktuelne debate o pristanku na zabludu zbog ljubavi Miona Jovanović iznela je stavove koji su izazvali veliku pažnju javnosti. Miona je hrabro stala pred javnost i indirektno priznala da ne voli Nenada Aleksića Ša, pokrenuvši tako pitanje o pristanku na lažne emocije zarad očuvanja veze.

Miona je istakla da je ljubav osnovni temelj svake veze i da pristajanje na zabludu samo da bi se očuvala veza može dovesti do dubokih emotivnih povreda. Ova iskrena izjava je izazvala različite reakcije kod publike, ali je svakako podstakla važnu diskusiju o iskrenosti i transparentnosti u partnerskim odnosima.

- Milena je lepo rekla da, kad me neko voli i pruži mi pažnju, ja sam mala maca - rekao je Ša.

- Ti si, znači, nesiguran - rekla je Miona.

- Jao, ne. Da nema uvreda i da nema priče s bivšim, nama bi bilo super - rekao je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Miona, ja sam sada rekao da si Anđela Đuričić sa Aliekspresa. Kad pokušate da rešite problem u krevetu, on dođe i kaže nešto, ti smisliš nešto u sekundi da radiš, kao da ne možeš očima da ga gledaš. Anđela je u petoj sezoni pričala sve najlepše, prodavala moral, neće da se priča o njenom se*su, a u šestoj sezoni nedajbože - rekao je Ivan.

- Miona, da li treba živeti u zabludi ili ne - upitao je Marko.

- Ne treba, treba pustiti neko vreme da vidimo da li će to ići - rekla je Miona.

- Je l' tvoji roditelji žive u zabludi da voliš Stanislava - upitao je Marko.

- Da - rekla je Miona.

- Da li tvoji roditelji žive u zabludi da voliš Ša - upitao je Marko.

- Ne žive u zabludi da ga ne volim, mislim ne, žive u zabladi, znaju da ga volim - izgubila se Miona u odgovoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

05.06.2024 05:13

Stanislav i Miona su toliko providni...misle da se narod zakopčava na leđima...njihovo ponašanje mi vređa inteligenciju...skorojevići, iskompleksirani, glupi i primitivni...misle da para vrti gde burgija neće...ali su se žestoko zeznuli...Bogu hvala...

Vojvotkinja Tolstoj

05.06.2024 16:49

@Dušanka@ da li išta znaš raditi osim što GLEDAŠ i komentariše Rijaliti! "Blago" tebi bre ! A za Mionu ti se NE sekiraj !! Šta ste se svi uhvatili za devojku ŠTA JOJ FALI ! Odlična devojka, ODLIČNA !!