JOŠ JEDNA TRUDNICA U ELITI: Milan Milošević izneo ŠOK-INFORMACIJU, buduće roditelje čeka neviđeno iznenađenje!

Autor: M. P. / M. I.

Elita 8 | Farma 8

04.06.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević u ponedeljak u Elitu ulazi sa novim testom za trudnoću.

JOŠ JEDNA TRUDNICA U ELITI: Milan Milošević izneo ŠOK-INFORMACIJU, buduće roditelje čeka neviđeno iznenađenje!

Foto: TV Pink printskrin

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović proslavila je svoj jubilarni 30. rođendan, te tom prilikom priredila glamuroznu proslavu u jednom prestoničkom lokalu, gde je okupila brojne poznate ličnosti sa naše estradne scene. Pre nego što je stala ispred objektiva našeg portala, folkerka je zasenila sve prisutne svojim izgledom, noseći dugu, crnu, svetlucavu haljinu koja je istakla njen dekolte i otkrila vitku figuru.

Aleksandra je, inače, na proslavu stigla pre svojih gostiju, vidno uzbuđena zbog okupljanja sa prijateljima i kolegama. Kako je otkrila, već je imala jednu intimnu proslavu na sam dan svog rođendana, koju su joj priredili dečko i drugarica. Međutim, nije htela da otkrije čime ju je iznenadio. Ipak, kako kaže, bolje se oseća sada, nego u dvadesetim godinama.

Na gala proslavi je okupila brojne poznate ličnosti, među kojima se našao njen dugogodišnji prijatelj, popularni voditelj, Milan Milošević, koji joj je poželeo sve najbolje, pa se osvrnuo na dešavanja u Eliti. Najpre je prokomentarisao trudnoću Aneli Ahmić, a potom najavio specijalno iznenađenje za sledeći ponedeljak. Naime, kako je voditelj otkrio, u ponedeljak na imanje ulazi sa novim testom za trudnoću i gledaoci će saznati da li je još jedna učesnica Elite u drugom stanju:

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Milan Milošević

 

- Aneli i Janjuš su sada zbunjeni, stiže beba, teška je, oni sada započinju neki novi život. Stiže u ponedeljak još jedan test za trudnoću, samo ću to reći, u ponedeljak još jedan radim - priznao je Milan Milošević za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading