MILJANA SE VUKLA PO PODU I DOZIVALA BEBICU! Kulićka pripita plakala za bivšim! Evo šta su kamere uspele da uhvate! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam jadnica. Ja sam Miljana Kulić, prezirala sam jadnice, poručila je ona, a onda ustala s poda i ušla u kuću.

MILJANA SE VUKLA PO PODU I DOZIVALA BEBICU! Kulićka pripita plakala za bivšim! Evo šta su kamere uspele da uhvate! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Nakon što učesnici "Elite" Miljani Kulić nije pošlo za rukom da se pomiri s Lazarom Čolićem Zolom odlučila je da se osami na podu dvorišta Bele kuće, gde je plakala u pijanom stanju i dozivala bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu.

Ona je prolila gorke suze, a onda se odlučila da okrene novi list i vrati na žurku. Miljana se setima vremena koje je provela sa Macanovićem, ali su zbog svađa i činjenice da su im se putev,i s vremenom, na kraju razišli, ipak su doneli odluku da se rastanu. 

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić

 

- Nisam jadnica. Ja sam Miljana Kulić, prezirala sam jadnice - poričila je ona, a onda ustala s poda i ušla u kuću.

Kamere su uspele da zabeleže trenutak kad Nišlijka maltene leže na pod da se valja, ali se kroz nekoliko sekundi protegla i ustala jer nije želela da je iko vidi u takvom stanju.

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić

 

Podsećamo, u isto vreme, učesnici rijalitija "Elita" Aneli Ahmić i njen dečko Marko Janjušević Janjuš saznali su nedavno da će postati roditelji, a sada je ona počela da grca u suzama jer još ne može da veruje da će sa Markom da osnuje porodicu. Aneli je plakala na sav glas dok je bila sama, pa je odmah pohitala kod Marka da bi mu kasnije sve ispričala.

Foto: tv pink printscreen

Nenad Macanović Bebica

 

Nisam mogla da verujem da ću da imam dete s tobom. Nadala sam se da će se to u nekom trenutku desiti, ali smo se na kraju posvađali i videla sam da nema ništa od toga. Onda smo se pomirili i dobili najradosnije vesti. Plačem od sreće, ne mogu da se smirim jer mi je samo u glavi to šta je tek pred nama - pričala je ona, a Janjuš je govorio Ahmićki da se smiri i da nema potrebe da roni suze.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading