ANELI PRIMETILA MODRICU NA STOMAKU! AHMIĆKA SE USPANIČILA! Janjuš odmah DOLETEO DA VIDI ŠTA SE DEŠAVA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuše, šta je ovo? Nešto se dešava, ovako nešto nikada nisam videla, urlala je Aneli da bi joj Marko rekao da je u pitanju mrlja od sosa, na koju je ona zaboravila.

ANELI PRIMETILA MODRICU NA STOMAKU! AHMIĆKA SE USPANIČILA! Janjuš odmah DOLETEO DA VIDI ŠTA SE DEŠAVA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici "Elite" Aneli Ahmić i njen dečko Marko Janjušević Janjuš saznali su nedavno da će dobiti dete jer je ona u drugom stanju, a sada se starleta uspaničila kad je saznala da ima fleku na stomaku! Naime, Aneli je primetila neobičnu mrlju, pa je upala u paniku, međutim, brzo se ispostavilo da se samo isflekala, a da toga i nije bila svesna! 

Foto: printskrin

Aneli Ahmić

 

- Janjuše šta je ovo? Nešto se dešava, ovako nešto nikada nisam videla - urlala je Aneli da bi joj Marko rekao da je u pitanju mrlja od sosa, na koju je ona zaboravila. 

Podsećamo, Aneli se pre ovoga pitala da li su Janjuševa bivša supruga Ena i ćerkica svesni uopšte toga da on dobija opet dete, što je Janjuša razbesnelo jer je tvrdio da ona time ne treba da se bavi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Što se sada opterećuješ nečim što uopšte ne treba da te zanima? Šta je problem? Da li je moguće da ti u ovolikoj sreći sada koju imaš ovde pominješ moju ćerku koja nema nikakve veze s tobom? Pusti dete, neka se odmara napolju, nemoj da biješ bitke koje nisu tvoje. Šta dete zna, napolju se brinu o njoj, nema potrebe ti sada da skačeš i pominješ je. Deca nikada ni za šta nisu kriva - rekao je Marko, a Aneli se pokunjila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Podsećamo, nakon što su Milica Veličković i Borivoje Terzić Terza saznali da će postati roditelji, još jedan rijaliti-par će dobiti bebu, a to su Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, kog je ova informacija slomila na delove, pa je plakao i govorio da je Anelina trudnoća dar od boga nakon što je izgubio brata.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading